Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požar u predavcu

Vatra zahvatila svinjac, no većinu životinja uspjelo se spasiti

požar, Predavac (1)
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
24.12.2012.
u 16:19

Pripadnici vatrogasne postrojbe prema informacijama iz Operativnog centra požar su već ugasili, no iz predostrožnosti su još uvijek na mjestu događaja.

BJELOVAR - Nešto iza 14 sati u mjestu Predavac nedaleko od Bjelovara u dvorištu obiteljske kuće u Ulici Stjepana Radića 81 izbio je požar. Vatra je zahvatila gospodarski objekt u kojem je vlasnik držao svinje koje su u požaru bile direktno ugrožene. Prisebnom i brzom intervencijom, doznajemo, većinu životinja uspjelo se spasiti, no materijalna šteta je golema. Pripadnici vatrogasne postrojbe prema informacijama iz Operativnog centra požar su već ugasili, no iz predostrožnosti su još uvijek na mjestu događaja. Zasad još nije poznato što je uzrok požara, no više detalja znat će se nakon očevida. Vlasnicima kuće ovaj Badnjak zasigurno će ostati u neugodnom sjećanju.

 >> Tragedija: Desetomjesečna beba izgorjela u požaru kuće

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije