Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lajk nije došao od Svete Stolice

Vatikan istražuje papin lajk golišavoj Brazilki na Instagramu

Papa Franjo
Foto: REUTERS
1/3
20.11.2020.
u 14:25

Što se nas tiče, lajk nije došao od Svete Stolice. Istražujemo incident u bliskom kontaktu s odgovornim uredom Instagrama", priopćio je vatikanski ured za odnose s javnošću

Vatikanski ured za odnose s javnošću rekao je u petak da istražuje incident u kojem je službeni Instagram profil pape Franje lajkao fotografiju oskudno odjevene brazilske manekenke. "Barem ću otići u raj", našalila se na Twitteru manekenka Natalia Garibotto objavivši video koji pokazuje instagram lajk s Papinog profila "franciscus".

Video je objavljen 11. studenoga.  Papinski lajk - kojim se odobrava fotografija Natalije Garibotto koja prikazuje njezinu stražnjicu, na prvi pogled bez gaćica - otad je uklonjen.

"Što se nas tiče, lajk nije došao od Svete Stolice. Istražujemo incident u bliskom kontaktu s odgovornim uredom Instagrama", priopćio je vatikanski ured za odnose s javnošću.

Papin profil na Instagramu otvoren je u ožujku 2016. godine te je imao 7,4 milijuna pratitelja oko 13 sati poslijepodne u petak. Nakon što je napravljen, Vatikan je rekao da će profilom upravljati odjel za društvene mreže Tajništva komunikacija. 

Komentara 2

ST
starlord
15:52 20.11.2020.

papa ima dobar ukus

DM
drazen.muhvic
15:19 20.11.2020.

Vrste stolica: uredska, barska, za ljuljanje, normalna, tvrda, meka i sveta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije