Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE JAVLJA SE

Vasiljkovićev odvjetnik tvrdi da ne zna gdje mu je klijent

kapetan Dragan
AFP/PIXSELL
01.04.2010.
u 11:30

Ilija Glišić, odvjetnik i jedan od pravnih savjetnika Dragana Vasiljkovića, tvrdi kako ne zna gdje je njegov klijent kojega je Australija odlučila izručiti Hrvatskoj.

BEOGRAD - Dok australska policija ozbiljno sumnja da je Dragan Vasiljković, poznat i kao Kapetan Dragan, u bijegu pa ga pokušava locirati, Ilija Glišić, odvjetnik i jedan od pravnih savjetnika, tvrdi kako ne zna gdje je njegov klijent kojega je Australija odlučila izručiti Hrvatskoj kako bi mu se sudilo za ratne zločine.

- Ne znamo je li u bijegu ili je htio malo pribrati svoje misli zbog ove odluke. Mi to stvarno ne znamo i ja ne bih htio špekulirati o tome. Zadnji put sam se s njime čuo prije odluke vrhovnog suda i od tada ne uspijevam stupiti s njim u kontakt - kaže odvjetnik Glišić i dodaje kako je pokušao kontaktirati s Vasiljkovićem preko jedne gospođe koja je bila s njim na suđenju i ima neke njegove brojeve, ali ni ona nije uspjela.

- Ona je zapravo bila naša veza s Draganom kad ga ne bi mogli dobiti. Dakle, on se od tada nije čuo ni s jednom osobom s kojom ja imam kontakte - rekao je Glišić.

Komentara 18

BE
besliciv
17:17 01.04.2010.

@bgcd ----- jaka ti sala....inace to ti je pametan potez da si humorom olaksavas tesku situaciju dok ti svijet traga za herojima. eto mozes i dalje prditi o belosvetskim zaverama. lol

AC
*-acide*-
17:19 01.04.2010.

01.04.2010. u 17:03h plavomore je napisao/la ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ popišani nema više slanja ni jednog jedinog Srbina, a kamoli ovih heroja kao što su Draganče i Rale, njima možete da kleknete samo i da povučete neki dim da plaknete pluća !

Avatar Jorge
Jorge
14:40 01.04.2010.

Australci se elegantno izvukli....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije