Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Generacija Z
Povratak na članak

Vaša djeca ili psuju i vole na engleskom ili cajkama njeguju bratstvo i jedinstvo

Tolika okrenutost virtualnom svijetu destimulativno djeluje na razvoj pa se vani u školama odustaje od tableta, a mi ih uvodimo

Komentari 36

MA
marcel
22:06 31.08.2019.

Nije to nikakvo bratstvo i jedinstvo nego kulturocid i nastavak velikosrpske agresije drugim sredstvima. Inače cajke su jednako štetne za mozak djece kao i heroin i treba ih zabraniti

VL
CA
cortesova arkebuza
23:10 31.08.2019.

Dijana, vaša djeca sigurno,moja ne slušaju to smeće od primitivne muzike. Slušaju Foo Fighterse,Maidene, U2 i Coldplay,Boss-a i dobar RnB sigurno ne onu bez mozga, Severinu i Šuputicu te ostale cajke,pogotovo ne one iz Srbije.

VL
Avatar pendreck
pendreck
22:04 31.08.2019.

Roditelji djecu odjagaji i normalna djeca voli Jazz, Pop, Klasiku, a od Turboflocka se zgrazaju....

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:22 31.08.2019.

Napokon. Netko tko vidi problem. I nisu damo djeca u pitanju, nego i protuhrvatski mediji tipa vecernjak. Dokle s establismentima, precool hotelima i jeftinim dejtovima? Dokle s novogodisnjim tulumima na dva floora? Dikle s skejterima i bajkerima? Boysima i influencerima? I dokle ce vas cinovnici koje oni nazivaju administratorima onemogucavati ( sto oni nazivaju banirati) komentirati na ovoj intwrnet stranici(koju oni nazivaju portal) samo zato jer upozoravate na upotrebu tudjica za koje mi imamo svoje izraze?

VL
Avatar Coldmachine
Coldmachine
22:24 31.08.2019.

Na žalost, epidemijom popustljivog odgoja imamo to što imamo, djecu lišene odgovornosti , koja su postala instrumenizirana od lošeg sistema, za svrhu korporatizma, u toj emocialnoj zbrci, izgubljeni, , reagiraju na ovakvu vrstu "treša"...A ne zato što su sama toto htjela ! mi odrasli...omogucili smo im mobitel, tablet, sami smo ih ugurali u tu arenu zvjerinjaka i kilikova, ..normalno i sama poprimaju ista nametljiva ponasanja, "infuencer" gamer" i youtuber" !

VL
Avatar Adrianica
Adrianica
23:47 31.08.2019.

Musik für Idioten nije dobra ni za koga!

VL
IM
Ivanka Marković
07:31 01.09.2019.

Krivi su ponajprije roditelji, pa odgojno obrazovne ustanove i klima u društvu potaknuta politikom na vlasti. Danas se djeca koriste tuđicama i misle da je to ''in'' Koriste se bez potrebe engleskim riječima i frazama? Zbog čega? Za sve postoje hrvatske riječi. Jadan narod kojeg se ne educira da voli i poštuje svoje. Jasno da se na neke stvari ne može utjecati kao npr.internet i sl., ali i to bi se mglo kad bi se htjelo.

VL
JA
Javnodobro
22:14 31.08.2019.

Sve je dobro što se dobro svrši.

VL
VA
vaganac
02:39 01.09.2019.

Djeco slusajte sto god hocete,vasi roditelji,babe i dede su odrasli uz Lepu Brenu,Miroslav Ilica,Mitra Mirica a da ne spominjem Riblju Corbu,Bajagu,Azru....Uostalom vjetar se nemoze zaustaviti,mladi samo uzivajte,nista nije pogrijesno sto vas cini sretnim!

VL
Avatar Kaladin
Kaladin
09:32 01.09.2019.

P. S. i ja kupujem i čitam knjige na engleskom, prvenstveno jer su u prodaji po objavi i jer su jeftinije. Ali to ne znači da me englezi sutra mogu napasti, a ja ću leći i predati se...... bože, glupe li analize, uopće

VL
Avatar Kaladin
Kaladin
10:00 01.09.2019.

Nikako se oni sjetiti da su prijašnje generacije slušale istu muziku, družili se u vojsci, ljetovali svi skupa, neki imali prijatelje s radnih akcija, bilo je mješanih brakova daleko više nego sad. I šta je to promijenilo 90-tih? Apsolutno NIŠTA!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
11:33 01.09.2019.

Djeca slusaju ono sto i roditelji. Moja djeca nikad u kuci nisu culi Thompsona ili Seku Aleksic. Culi su RocknRoll, culi su nesto od pop glazbe i tamburice. Za ove nazovi umjetnike iz clanka nisu nikad ni culi. S Thompsonom se sprdaju.

VL
AN
Antihlebinac
10:26 01.09.2019.

Radim s djecom i imam uvid u opisanu situaciju ali Imam samo jedno pitanje o ovoj statistici: zasto se ovi milijuni pregleda navedenih videa broje kao da ih pregledavaju samo mladi,kao da ih samo oni slusaju?! Ili cemo opet dobitii potvrdu cinjenice da "Veliki brat"prati i evidentira i TKO je pregledao video?!

VL
MI
m.ivanisevic2
00:16 01.09.2019.

Ova profesorica koja je konstatirala da su djeca kolonizirana (ne na neki način, već na svaki način draga profesorice) je otkrila toplu vodu. Sve ovo što se događa u Hrvatskom društvu rezultat je šireg projekta svjetskih elita pod nazivom NWO.

VL
LI
lingZ
22:53 31.08.2019.

“A ASAP nije Rockyjevo prezime nego kratica za „as soon as possible“” - prije pisanja nebuloza hajmo se malo ugledati na “neuke” tinejdžere pa otvoriti taj strašni Google i otkriti da mu umjetničko ime i jest A$AP Rocky i da to nema veze s eng. kraticom asap u ovom kontekstu. Također, u izbjegavanju sramotne kvalitete članaka pomaže i učenje osnova tog zločestog, kolonizatorskog engleskog - npr. spoznaja da priložna oznaka vremena ne može stajati između glagola i neizravnog objekta, kao u Trumpovu tweetu koji ste pokušali prevesti, “give ASAP Rocky his freedom”. Ergo, naš “asap” ovdje ni sintaktički ne može biti navedeni akronim, već samo ime. Pozdrav od jedne milenijalke (koja ne, ne sluša cajke, ali poznaje pravopis i zna otvoriti Google).

VL
DI
DixxieRi
13:32 05.10.2019.

Do '91. ste svi slusali i sve! Svaki koncert je bio rasprodan! Svaki novogodišnj program na tvzg je bio narodnjacki! A sto se tice kvalitete muzike koju slusaju svi pa i tinejdzeri iz exyu to je dno dna definitvno! Samo velicanje brze love kriminala, droga, auti, sex! Strasno!! Ali i moji roditelji su se zgrazali nad Metallicom, G'n'R, Nirvanom mada je kvaliteta ne usporediva ali tako je kako je! Samo nemojte srat o muzici jer ovdje je stvar koja vama smeta samo u tome od kuda ta muzika dolazi a ne toliko sama muzika!! Licemjeri jedni jadni!!!

VL
Avatar Kaladin
Kaladin
09:29 01.09.2019.

Ne razumijete današnju mladež. Oni slušaju i gledaju sve živo. Na jednom USB u autu možete pronaći svu moguću muziku... mix da ti mozak stane, a nisu fan ničeg i nikog! Zanimanje ih drži onoliko dugo koliko brzo izkonzumiraju neku glazbenu "stvar". Glazba je besplatna u današnje doba i kao takva je i 85% bezvrijedna. A pitam se jeste li, autorice, čuli za "kupovanje lajkova" tj. "nabijanje pregleda"? Podatci koje iznosite su BEZVRIJEDNI. ...a mokri san o "bratstvu i jedinstvu" razbijaju vam sva ozbiljna istraživanja o današnjim mladima, koja kažu da su oni danas konzervativniji nego generacija njihovih roditelja. Ma dovoljno vam je razmisliti o činjenici da su roditelji današnje generacije bili pravi fanovi (koncerti, kupovina kazeta) bivše YU scene, (od čorbe, dugmeta, valjka, kazališta, azre). I šta je to promijenilo na stvari? Ni miješani brakovi nisu pomogli Jugoslaviji, a kamoli glazba! Kad je došlo do pitanja domovine, svi vi jugosi ostali ste u čudu. I opet bi, sudeći po ovom tekstu. Ili je samo naručen.... a vjerojatno je.

VL
PA
PaterT
22:37 31.08.2019.

"Narod" je odlucio ne samo o slusanju cajki, nego i na izborima - cemu se cuditi? I jos nesto glede jednog nedavnog krasnog videa nase mlade svjetle buducnosti, a zapravo dotepanog seljacko- cajkackog mentaliteta izbosne na zagrebackom asfaltu - ..."ona ce raditi kod svog Bandica..."

VL
MA
MarkoMaras
22:11 31.08.2019.

Stoljeća prolaze, sve se mijenja, ali jedna stvar se ne mijenja: "ta današnja mladež ništa ne valja!"

VL
HO
Homosapien
06:49 01.09.2019.

Cajke su samo srpska osveta nad Hrvatskom zbog gubitka rata kao što je anime SAD-u

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.