Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrlila ga i spasila

Varoufakisa od nasilnika u restoranu branila supruga

Yanis
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
29.04.2015.
u 11:01

Grčko ministarstvo financija nije objavilo što je potaknulo napad, no Varufakis smatra kako je skupina više htjela osramotiti, nego ozlijediti

Pripadnici anarhističke skupine napali su utorak grčkog ministra financija Yanisa Varoufakisa i njegovu suprugu dok su večerali u jednom atenskom restoranu. Kako bi ga zaštitila od staklenih predmeta koje su po njemu bacali anarhisti, supruga Danae Stratou ga je zagrlila i tako spasila, javlja Daily Mail.

Grčko ministarstvo financija nije objavilo što je potaknulo napad, no Varoufakis smatra kako je skupina više htjela osramotiti, nego ozlijediti.

Varoufakis je nakon napada ispred restorana razgovarao s prosvjednicima te su se, kako kaže, "duhovi nakon toga smirili". Ministar se potom sa suprugom na motoru uputio kući.

>> Trojka EU nije mogla probaviti Varoufakisa

Komentara 1

JZ
joe-zg
22:30 29.04.2015.

Fora kako ovaj ministar ruča bez tjelohranitelja, i ne treba vozača zato jer je ministar. Ovu vijest bi trebalo javiti vladi RH pa se povedu pozitivnim primjerom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije