Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorio dušu
Povratak na članak

Varoufakis: Moja je majka bila teroristica krajnje desnice

“Majka je dobila zadatak da špijunira moga oca koji je bio liberalni komunist. Tako su se upoznali”, kazao je Yanis Varoufakis za Stern

Komentari 6

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
22:02 30.07.2015.

Izgleda da niti ti, a ni tvoji roditelji, nemate pameti ni zere.

VL
ZI
zimerman
21:38 30.07.2015.

Bolje bi mu bilo da je kreno maminim putem

VL
Avatar Lutkica
Lutkica
14:13 31.07.2015.

pa nije ni čudno da se od ekstremne desničarke i ekstremnog ljevičara rodio anarhist ahaha

VL
MA
mainstream
16:25 31.07.2015.

Po komentarima vidim da ga je teže optuživat i vrijeđat kao što se to inače radilo, jer sada ispada da ima i jedne i druge "krvi". Inače mix je bolja kombinacija od jedne te iste priče, bilo lijevo ili desno. Naravno da je autor članka dao epitet radikalnog ljevičara, bez ikakve dublje analize. Ajde još ljevičar bi mogao proći, ali radikalni. Radikalan jer je htio spasiti Grčku od vječnog duga. No da je nastavio priču kao prijašnje vlade onda bi se zvao... kak? Ma ne bi se ni vrtio toliko u medijima, većina ne bi ni znala za njega. Ali sad znamo kad je prdnuo i šta jede za doručak. Ad hominem je standard kad je netko očajan da bi "dokazao" i "utvrdio" " istinu.

VL
MA
mainstream
16:30 31.07.2015.

Ako nekoga uopće zanima kako i šta zapravo misli Yannis preporučam njegovu knjigu upravo prilagođenu svim ljudima koji ne znaju ekonomske termine i koncepte: "Što sam rekao kćeri o ekonomiji".

VL
VI
Villaince
04:46 01.08.2015.

Dugo nisi bio na naslovnici pa ti dosadno...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.