Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška pogreška

Varga postao ‘Vraga’ pa troje svojih zaposlenika poslao na disciplinski

Siniša Varga
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
06.02.2015.
u 10:45

Tipfeler je ministar Siniša Varga očito shvatio kao ozbiljnu pogrešku u radu djelatnika svojega ministarstva

U službenom dopisu ministar zdravlja Siniša Varga pogreškom činovnika postao je “Vraga” zbog čega je protiv službenika svojeg Ministarstva pokrenuo disciplinski postupak!

Riječ je, kako neslužbeno doznajemo, o troje namještenika Ministarstva zdravlja koji su na neki način sudjelovali u priči vezanoj za ovaj tipfeler, koji je ministar Varga očito shvatio kao ozbiljnu pogrešku u njihovu radu.

Iz Ministarstva zdravlja nisu imali komentar na ovakav potez ni objašnjenje zašto je tipfeler dovoljan argument za pokretanje postupka protiv vlastitih zaposlenika. Ono što se još moglo doznati, također neslužbeno, jest da se pokrenuta procedura sankcioniranja protiv troje zaposlenika namjerava obustaviti i izreći će im se usmena opomena kao mjera kazne za nemar u radu.

Inače, riječ je o dokumentima koji su se odnosili na imenovanje ravnateljice Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje Tatjane Prenđa Trupec i koji su trebali biti proslijeđeni Vladi.

>>Svima jednaki kuk, Varga ne da neki drugi uz nadoplatu

>>Siniša Varga ima više savjetnika i od premijera

Komentara 25

ZG
zgblabla
11:19 06.02.2015.

....napravili tip-feler ,a pisali su na stolu vrijednom 90.000 kuna i otišli na disciplinski sud?

DU
Deleted user
11:21 06.02.2015.

Najveci bolesnik naseg zdravstva je upravo gospodin Varga/Vraga....

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
11:20 06.02.2015.

Koliko ovaj ima afera u kratkom vremenu za nepovjerovat i nikom nista a sad kaj su tek ovi krivi kaj ih je smjenil pa da ima morala sam bi dal ostavku a mislil sam da je na skijanju sad ima snijega u eu al mozda mu se sluzbeni vozac razbolil pa nemre nikam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije