Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.10.2014. u 12:00

Osim što Varga uspješno predviđa budućnost, čini se da s velikom sigurnošću može predvidjeti i što će o HZZO-u i njemu pisati na Wikipediji

Siniša Varga, ministar zdravlja, nakon povratka iz SAD-a odgovorio je Slobodnoj zašto je njegova udruga CIMS, kojoj je besplatno dao prostor u HZZO-u, već u lipnju najavila kongres u Opatiji pod pokroviteljstvom Vlade premda je Vlada odluku o pokroviteljstvu donijela tek u kolovozu. Osim što Varga uspješno predviđa budućnost, čini se da s velikom sigurnošću može predvidjeti i što će o HZZO-u i njemu pisati na Wikipediji. Slobodna piše da je Varga kao ravnatelj HZZO-a za PR usluge i održavanje stranica na Wikipediji tvrtki „Rijetka biljka“ isplatio 177.000 kuna. Sve za dobar glas.

Načelnik Muća od zamjenice kupio sliku za 300.000 kuna

Filip Stupalo, načelnik općine Muć, dobio je kaznenu prijavu nakon što ga je policija osumnjičila za razne zloporabe položaja i ovlasti, a oporbeni vijećnici tvrde da je općinu od 2008. oštetio za 70 milijuna kuna. Slobodna navodi niz optužbi na račun Stupala, od podizanja velikih iznosa gotovine s računa općine na bankomatu (do 80.000 kuna mjesečno) do čudnih kupnja slika za potrebe općine. Tako je od svoje zamjenice otkupio njezinu sliku za punih 300.000 kuna. Voli čovjek umjetnost.

Savez don Ivana Grubišića ostaje bez saveznika

Ivan Grubišić, saborski zastupnik, tvrdi da za zastupnike koji ga redom

napuštaju na svim razinama, od Sabora do gradova, više nema mjesta u njegovu Savezu za građansku i etičku Hrvatsku. Ali kad ostane sam, neće to više moći zvati savez.

>> Don Ivan Grubišić: Za kunu su spremni sva načela izdati!

>> Načelnik Muća oštetio općinu za pola milijuna kuna

Komentara 2

VA
valdop
15:36 03.10.2014.

čuj to, varga platio, al mojim novcem

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:13 03.10.2014.

Rijetka biljka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije