Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADSKO VIJEĆE
Povratak na članak

Varaždinski vijećnici odbili poskupljenje grijanja iz kotlovnice

Sjednica Gradskoga vijeća počela je kaotično - vijećnici nisu sigurni što su prošli put izglasovali o POS-ovoj stanogradnji u Ulici Vilka Novaka pa nisu prihvatili zaključak s prošle sjednice

Komentari 3

PI
prava istina
13:26 25.01.2011.

A zahuktava se, neka neka, sve polako

VL
VA
valek000
14:50 25.01.2011.

Koja su to četiri suzdržana? Ne valjda opet SDP-ovci? A vrli vijećnici ne znaju o čemu raspravljaju. Zašto onda dolazite u Vijećnicu, zbog kvoruma? Topolnjak neka preko Benčića ne plaši građane da se budu smrzavali nego radije prihvate odgovornost dada manager godine svih ovih godina nije učinio ništa da smanji gubitke na plinskoj mreži. Neka daju na javni uvid koliki su im gubici i koliko košta zagrijavanje kubika tople vode. Neka ne baljezgaju o dotrajaloj stolariji...Jer da ju svi zamijene računi bi ostali isti.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:43 26.01.2011.

ja bih ovima neplatišama isključio grijanje. elektra to radi po hitnom postupku već godinama. cijena grijanja? ne može se uspoređivati cijena iz zagrebačke toplane s ovim što u varaždinu ima, pa tako ni cijena. sad na naplatu dolaze godine i desetljeća života iznad mogućnosti. velite, plaćanje p okvadratu...hahaha, i otvorite prozor cijeli dan i noć, ionak ćete platiti dio potrošnje cijele zgrade. a kad treba plaćati po stvarno potrošenoj energiji, e onda imate problema. zašto ne plaćate u restoranu po veličini tanjura?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.