Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratit će se epidemiološka situacija

Varaždinski i međimurski osnovnoškolci vraćaju se u škole

Obnovljena i drograđena škola u Velikom Trojstvu nedaleko Bjelovara
Damir Spehar/PIXSELL
28.01.2021.
u 12:43

Grad Varaždin i dalje podržava otvaranje kulturnih institucija poput muzeja, galerija, kina, kazališta, kao i sportskih sadržaja - fitness centara i sportskih dvorana, istaknuli su iz Grada

Na sastanku ravnatelja osnovnih škola, osnivača i Stožera civilne zaštite Grada Varaždina odlučeno je da se od ponedjeljka sva djeca vraćaju na nastavu u škole. Svakodnevno će se pratiti epidemiološka situacija te će se u slučaju pogoršanja pristupiti revidiranju ove odluke.

- Grad Varaždin i dalje podržava otvaranje kulturnih institucija poput muzeja, galerija, kina, kazališta, kao i sportskih sadržaja - fitness centara i sportskih dvorana. Ako se povoljna epidemiološka situacija nastavi u iduća dva tjedna, razmotrit će se otvaranje školskih i vrtićkih sportskih dvorana za rekreativce i klubove - kažu u Gradu. Na nastavu se u škole u ponedjeljak vraćaju i učenici predmetne nastave u Međimurskoj županiji.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije