Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa

Varaždinski HNS-ovci i birači ipak za Čačića

radimir čačić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
15.01.2014.
u 10:00

Od 70 anketiranih članova HNS-a 62,85 bilo je protiv a 37,14 posto za Čačićevo izbacivanje iz stranke kaže ispitivanje lokalnih novina

Čini se da Radimir Čačić ipak uživa znatnu podršku u svojoj izbornoj jedinici, i to i birača i HNS-ovaca. Jak lokalni medij Varaždinske vijesti proveo je dvije anonimne ankete: prvu na uzorku od ukupno sto birača iz Varaždinske županije i grada Varaždina, a drugu na uzorku od 70 članova HNS-a.

Na pitanje “jeste li za to da HNS izbaci Radimira Čačića iz stranke?” negativno je odgovorilo 58 posto anketiranih birača, dok je “za” bilo 42 posto ispitanika. Slična je situacija bila i među 70 članova HNS-a: 62,85 posto bilo ih je “protiv”, a 37,14 posto “za” Čačićevo izbacivanje.

Štromara bi trebalo istjerati iz stranke! Ratko ga je postavio, a sada su protiv njega i on i Vesna?

Mnogi od slučajno odabranih HNS-ovih birača na pitanje su ipak odbili odgovoriti. Kako pišu Varaždinske vijesti, anketirani su davali i vrlo konkretne odgovore. Jedna upitana Varaždinka poručuje da je Čačić vrlo jaka osoba, koja uz sebe drži jako velik dio biračkog tijela.

– Ako ga izbace, HNS će izgubiti jako puno glasova, posebice ovdje, u našem sjeverozapadnom dijelu Hrvatske – smatra ona.

– Njegova je privatna stvar kamo će ići i s kime će ručati. On je stvorio stranku, a sada bi ga izbacili – kaže upitani HNS-ov član iz Varaždina, dok jedna Varaždinka podsjeća na trag i zasluge koje je ostavio u Varaždinu.

– Štromara bi trebalo istjerati iz stranke! Ratko ga je postavio, a sada su protiv njega i on i Vesna? – ljuti se tako telefonski anketirani Varaždinac. Ipak, ima i suprotnih mišljenja.

– Mislim da ni dosad nije ništa napravio za naš kraj pa tako ne mislim ni da bi nešto napravio da ostane u vrhu HNS-a – poručio je jedan ispitanik, dok je drugi poručio da je “predugo u stranci i previše je već ukrao te mu je vrijeme da ode”.

>>Možda bi bilo drukčije da se Čačić nakon nesreće udaljio iz politike

Komentara 35

Avatar MK
MK
10:50 15.01.2014.

HNS = Camorra Sjeverozapadne Hrvatske... ...kako je zavrsila ona prica sa 20 Mio. Kuna koja su usla u blokadi u CONING a nezna se kako su izasla - a da radnici nisu dobili place?! ...i tu je Linic imao istoo isto tako svoje prste u igri - ali nikome nista.

LE
LeonardS
11:00 15.01.2014.

Možda gos. Čačić taj kraj nije toliko izvarao,pa njegovo licemjerstvo nije došlo do izražaja, taj čovjek bi trebao odgovarati kao i mnogi kvazi političari a skriveni poduzetnici

Avatar antuntun55
antuntun55
11:15 15.01.2014.

predstoji vin vin situacija....HNS s Čačićem ili bez njega se raspada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije