Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALARMANTNO
Povratak na članak

Varaždinci će sami platiti 95 mil. kuna za sanaciju bala?


U Gradu kažu kako i dalje računaju na ‘možebitno sufinanciranje’. Iako u proračunu stoji da će Grad financirati sanaciju bala s 95 milijuna kuna to ne znači da nema ništa od državnog novca - kažu u Gradu.

Komentari 4

Avatar MarkoHR
MarkoHR
10:10 11.12.2014.

Čehokova vlast iznašla je i rješenje za bale u Brezju, do sad je već velika većina tog otpada mogla biti zbrinuta i prerađena, samo da je bilo malo zdravog razuma i pameti.. Ali NE, vladajući Čačić, HNS i potrčko Habuš izmislili su stotinu načina kako spriječiti i zaustaviti rad MBO pogona u Brezju... Dozvole za probni rad nisu se izdavale, grad nije želio dati otpad na preradu, i t.d.. Čestitke biračima, došlo je vrijeme plaćanja računa. A račun ćete platiti VI.

VL
VE
vezana
13:40 10.12.2014.

E hebi ga, šta se događa sa ovim prelijepim gradom! S obzirom na količinu bala Predlažem da se uputi inicijativa ministru Bauku da se osnuje novi grad na sjeveru RH...Balograd, a gosn. Habuš ako ne uspije biti gradonačelnik, barem dada bude počasni balograđanin sa mjestom prebivališta u jednoj od tisuće bala. U studiji treba svakoj bali dati broj kako bi se i ostali zaslužni balograđani mogli tamo nastaniti, uz neprikosnovene zaslužne mimomirise. Šalu na stranu, opet debelo kasne sa anlizama, sa prijavama na fond ZZOa, pa to je za kaznenu prijavu, takvo što je nedopustivo.

VL
VA
valek000
10:55 11.12.2014.

Tko bi nam trebao platiti sanciju našeg smeća? Cijela Hrvatska ili možda Europa? Tko nam je kriv što biramo podmitljive gradske i županijske nesposobnjakoviće.

VL
M6
miro 62
14:12 10.12.2014.

Naravno da ova gradska vlast ne zaslužuje ostati ,ali za bale je jednako ,ako ne i više kriva prošla vlast(Čehokova),koja je zbog toga i na sudu.Nažalost opet ćemo mi to sve platiti ,a ovi nesposobni političari i lokalni močnici i dalje će međusobno dijeliti fotelje i uhljebljivati svoje poslužnike .A tih je sve više i sve su jeftiniji.Dovoljno im je ponuditi 1000 kuna i oni će dići ruku za sve .Grozno.Nadam se da će se u što skorije vrijeme naći kritična skupina mladih i školovanih ljudi,a njih ima ,da pometu ovaj ološ iz politike,bez obzira na stranačku pripadnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.