Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Zatraženo raspuštanje gradske organizacije SDP-a!

radelić
Foto: : Marko Jurinec/PIXSELL
11.03.2015.
u 00:45

Takvu je odluku Županijski odbor na čelu s Mariom Habekom donio jednoglasno

Kao što se i najavljivalo danima prije, na sjednici SDP-a Varaždinske županije u utorak na večer predloženo je Predsjedništvu stranke da raspusti Gradsku organizacije SDP-a u Varaždinu.

Takvu je odluku Županijski odbor na čelu s Mariom Habekom donio jednoglasno. Gradsku organizaciju od 2010. godine vodi Vjeran Radelić (na fotografiji), zamjenik varaždinskog gradonačelnika. Razlozi zbog kojih se od vrha stranke traži da donese odluke o raspuštanju leže u nezadovoljstvu njezinim radom u protekle dvije godine.

Na propuste se upozoravalo i prije, no bez rezultata, pa su u Županijskom odboru posegnuli za krajnjom mjerom. Burna sjednica trajala je gotovo dva sata.

Komentara 6

Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
03:30 11.03.2015.

Varazdinski SDPe vidi svoje pogreske, nazalost to obicni gradjani nevide. Zato I jesu hrvati u svakodnevnim govnima do grla. Nazalost jos im komunisticki smrad nije doso do nosa.

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
11:31 11.03.2015.

Uskoro i Milanovića čeka isto nakon gubitka parlamentarnih izbora...

DU
Deleted user
07:01 11.03.2015.

Postaviti dr. Nenada Horvata za šefa podružnice. Ako ga Jole nije već angažirao na trećem putu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije