Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Centar za mlade

Varaždin: Grad će platiti najamninu u "vojnoj pekari"

 ivan čehok
Marko Jurinec/Pixsell
25.02.2010.
u 14:40

Projekt BUKA namijenjen je mladim kreativcima i poduzetnicima, koji moraju prihvatiti uvjete pod kojima su unajmili prostore

Sudeći prema izjavi gradonačelnika Ivana Čehoka, završena je priča o Centru za mlade, Centru kreativne industrije i BUKA-i i bivšoj vojnoj pekari. Iako je grad učinio sve što je sada mogao na tom prostoru i ne određuje najamninu, rekao je Čehok, ipak će mladima izići ususret i prvih godinu dana subvencionirati troškove za te prostore. koje su dobili na natječaju. 

– Riječ je o dva projekta. Jedno je BUKA (Burza kreativne industrije) i svi mladi kreativci poduzetnici koji su se javili na taj natječaj morat će poštovati uvjete pod kojima će biti u tim prostorima – rekao je Čehok, dodavši da je drugi projekt Centar za mlade, da će urediti novi prostor koji će dobiti udruge mladih.

– No, da ne bismo obeshrabrili one koji žele raditi na dobrobit mladih, platit ćemo najamninu za prvu godinu i dati im šansu da osmisle projekte kako bi mogli nastaviti sami – završio je Čehok. (jm/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije