Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKA 12,5 METARA

Varaždin dobiva najveću skulpturu na svijetu posvećenu Nikoli Tesli

Ivica Beti
19.04.2021.
u 12:06

Skulptura je bila izložena u Zagrebu, Budimpešti i Berlinu - kažu u Gradu Varaždinu

U Varaždinu će biti postavljena skupltura posvećena Nikoli Tesli visoka čak 12,5 metara! Zove se "Tesla Powerline", a autor joj je varaždinski 32-godišnji umjetnik Nikola Vudrag.

- Skulptura koja će biti otkrivena najveća je skulptura u svijetu posvećena Nikoli Tesli.  Konstruirana je 2017. godine za izložbu "Tesla mind from the future" u Zagrebu u obliku modela za visoki dalekovod. Skulptura je bila izložena u Zagrebu, Budimpešti i Berlinu - kažu u Gradu Varaždinu, koji je otkrivanje skulpture najavio za srijedu točno u 12 sati ispred Tehnološkog parka Varaždin u Zagrebačkoj ulici.

 

Ključne riječi

Komentara 1

IM
ImaTuKoZMozgom
21:40 19.04.2021.

Dobra ideja al priča djeluje kak da su to probali uvaljat negdi okolo al nije prošlo. Boljim se da bu većini ljudi puno ljepše bilo za videt obični stup od dalekovoda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije