Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišić

Varalice ulaze u kuće, jedan razgovara s vlasnikom, drugi krade

policija, sletio s ceste
Ilustracija
20.05.2011.
u 10:55

Dvojica muškaraca predstavljaju se kao zaposlenici općine koji popisuju kuće za obnovu i ljude kojima je potrebna socijalna skrb

U Otišiću, selu nedaleko od Vrlike u kojemu živi 20-ak starijih ljudi, dvojica nepoznatih muškaraca predstavljaju se kao djelatnici općine, na prevaru ulaze u kuće i dok jedan odvlači pozornost domaćinu, drugi krade.

Tako su Špiri G. (76) rekli kako su popisivači kuća predviđenih za obnovu pa ih je on pustio unutra, a oni su mu ukrali 700 kuna. Prevarili su i Ljubu M. (82) kojoj su rekli da popisuju osobe kojima je potrebna socijalna pomoć. Njoj su iz kuće ukrali 900 kuna. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Sor@n
Sor@n
19:54 20.05.2011.

Kakvi jadnici zar ih nije sram pljačkati sirotinju. Ovi lopovi su dno dna.

XN
xnet0822
20:07 20.05.2011.

Bože, kakvih pokvarenjaka ima na ovom svijetu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije