Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVJEŠĆE EMCDDA
Povratak na članak

Vapaj stručnjaka: Europa je puna kokaina, dileri zbog korone pošiljke šalju i na kućnu adresu

Iako je kokain u Europi nikada dostupniji, droga broj jedan i dalje je marihuana

Komentari 5

MM
Marljivi mrav
10:20 24.09.2020.

Prirodna selekcija na djelu...

VL
DU
Deleted user
10:29 24.09.2020.

Svaka država kontrolira količinu i cijenu narkotika. Naime dovoljno je samo pogledati zatvorske sustave koji vrve drogom i gdje je lakše u zatvoru doći do droge nego na slobodi , a da bi droga došla u zatvor trebaju je propustiti čuvari i upravitelj. Samo dio droge se otkrije, ponajprije zbog netrpeljivosti klanova koji drže teritorij. Državi nije u interesu legalizirati drogu jer bi pojedinci mafija izgubila svoju djelatnost i ne bi više mogli dobivati mito kroz legalan posao. Kod nas se radije legalizira zlouporaba položaja i ovlasti koja može prouzročiti štetu od nekoliko milijardi kuna ali zato je zapriječena mala kazna tako da je to isplativ posao. Zahvalite se HDZ-u na takvoj državi!

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
10:25 24.09.2020.

Nekad suvtvornice radile punom parom nije bilo mjesta koki.Danas sve balkanske zemlje uzimaju bjelo. Plus sipci pokrovitelji.

VL
SI
sisavac
12:16 24.09.2020.

i amerika je puna droge. umjesto napada na dilere i proizvođače, ajd to legalizirajte ili ozakonite, proglasite državnim monopolom, i preuzmite nabavu i distribuciju.

VL
AN
antiekstremist
09:28 24.09.2020.

Meni se čini da ta dostava do vrata Pantovčaka u zadnje vrijeme jako kasni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.