Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastanak

Vandoren s Ostojićem o provedbi Zakona o policiji

'18.09.2012., Zagreb - Konferencija Hrvatske gospodarske komore Perspektiva EU fondova - novi izazovi i prilike. Paul Vandoren sef Delegacije EU u RH.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
16.10.2012.
u 14:45

Šef Delegacije Europske unije u Hrvatskoj sastao se danas s ministrom unutarnjih poslova Rankom Ostojićem

Nakon objave izvješća o monitoringu za RH koje je Europska komisija objavila prošli tjedan, ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić sastao se danas sa šefom Delegacije EU u Hrvatskoj, veleposlanikom Paulom Vandorenom i direktoricom Opće uprave za proširenje Alexandre Cas Granje, priopćeno je iz Delegacije EU.

''Veleposlanik Vandoren pohvalio je napredak koji je Hrvatska postigla te naglasio da su daljnji napori potrebni na izgradnji novih prihvatnih centara za ilegalne migrante prije pristupa u Europsku uniju. Hrvatska će također morati nadoknaditi ostala kašnjenja s infrastrukturom na granicama. Ministar Ostojić pristao je prenijeti Vladi snažnu poruku u smislu usklađivanja politike viza s EU. Na kraju sastanka razgovaralo se o provedbi Zakona o policiji'', piše u priopćenju.

>> Josipović i Vandoren: RH treba poboljšati okruženje za ulaganja

Ključne riječi

Komentara 2

HN
Heroj našeg doba
15:10 16.10.2012.

ovaj Vandoren se u sve razumije. blago nama kad nam takvi naređuju!!!

DZ
dzukaficuka
15:35 16.10.2012.

Oni nama citaju lekcije preko Italije Grcke Bugarske ulaze na milijune u EU .Bilo bi nam bolje da se mi odmaknemo dalje od EU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije