Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vandali opet divljali u vinkovačkom vrtiću

vrtić
Goran Ferbezar/PIXSELL
08.02.2010.
u 10:37

Slično se dogodilo prije tri mjeseca kada su razmontirali i razbacali ljuljačke, tobogane i druge sprave, a ovaj put su uz divljanje u dvorištu razmontirali dva krila ulaznih željeznih vrata i razbacali ih.

VINKOVCI - Vandali su proteklog vikenda ponovno divljali u vinkovačkom Dječjem vrtiću "Lenije" i uništavali igračke i sprave kojima se zabavljaju djeca.

Slično se dogodilo prije tri mjeseca kada su razmontirali i razbacali ljuljačke, tobogane i druge sprave, a ovaj put su uz divljanje u dvorištu razmontirali dva krila ulaznih željeznih vrata i razbacali ih.

- Izgred smo prijavili policiji, ali počinitelji ni prošli put nisu otkriveni. Mislim da bi kvartovski policajac vikendom navečer, kada se najviše događaju ovakvi izgredi, morao obratiti veću pozornost na ovaj vrtić koji je u parku i manje je uočljiv s ulice pa je stalna meta huligana.

U vrtiću "Stribor" najviše se uništavalo pa smo postavili videonadzor s četiri kamere i sada više nemamo problema. No to nas je stajalo 20.000 kuna, a u ovoj godini sigurno nećemo imati novca za videonadzor "Lenija" ili nekoga drugog vrtića - kaže Mirjana Pešec, ravnateljica Centra za predškolski uzrast Vinkovci, dodajući kako u nekim vrtićima uopće nemaju takvih problema.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar punkufer
punkufer
11:12 08.02.2010.

To je sramota za POLICIJU. Nisu u stanju riješiti problem par balavih huligana. Kako bi riješili nešto teže?

OB
-obrisani-
11:45 08.02.2010.

Vandalizam je i videonadzor od 20000 kn.

QU
quote
13:00 08.02.2010.

sigurno so bili slovenci koji su ovo uradili, sram jih bilo ( opet jedna hrvatska )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije