Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje
Povratak na članak

Valjalo opomenut jer nije prijavio tko mu je platio noćenje u Hyattu u Bakuu

Valjalo nam je jučer objasnio da nije kažnjen nikakvom kaznom, već je samo upozoren da je prekršio kodeks, što je u siječnju ove godine ispravio

Komentari 5

VK
vk52
08:55 03.04.2014.

E moj komunista nije EU Hrvatska tamo ne mozes muljati ko doma.Da ja imam sta reci ja bi sve ministre slao jednu godinu na staziranje u Euro parlament za 1600 kuna,da se uce reda i postenja.

VL
IV
IvanaKnin
18:38 03.04.2014.

Glavno da se on lažno predstavlja na svojim stranicama kao službeni promatrač izbora , e moji komunisti tko zna što će se još putem otkriti, ali nema više u Eu ne prolazi ko u Hrvatskoj, tamo nema Radmana i drugova da prepravljaju i manipuliraju.

VL
IV
IvanaKnin
18:44 03.04.2014.

Ovo sigurno neće biti vijest na svim naslovnicama kao navodni sukob pučana i Hdz-a oko liste za EU parlament, ali i za ovo je sigurno opet kriv onaj zločesti Karamarko ,nikako se drugovi ne mogu dogovoriti ili je glup kako često kažu ili je toliko pametan i sposoban kad svugdje ima prste i za sve neuspjehe je kriv.

VL
JO
jovicmatea1
19:21 06.04.2014.

Išao čovik na žurku.Tamo su europederčići na cijeni.

VL
DU
Deleted user
08:59 03.04.2014.

Nema ici po Rusiji,a da eu-lopovi ne znaju zasto si iso,jer njima je Putin utjero strah u kosti,da se boje cak i oavk sitnih i bezopasni clanova,a ovom je doprinjeo i HDZ,to se vec zna,da su oni obavjestili Schulza,jer onii podmecu na sve strane SDP-cima,Kara ne sjedi skrstenih ruku,samo kopa i potkopava SDP-u….

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.