Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vukovar

Valentinovo za bračne parove sa 45 i više godina braka

Valentinovo
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
13.02.2014.
u 11:28

Prema informacijama iz gradske uprave na javni poziv gradonačelnika Vukovara Željka Sabe prijavilo se 80 bračnih parova koji ispunjavaju zatražene osnovne uvjete.

Povodom Valentinova i ove godine grad Vukovar organizira svečani ručak i posebno druženje za bračne parove s područja grada koji su 45 i više godina u braku.

Prema informacijama iz gradske uprave na javni poziv gradonačelnika Vukovara Željka Sabe prijavilo se 80 bračnih parova koji ispunjavaju zatražene osnovne uvjete.

– Ovo je treća godina za redom da organiziramo ovakvo prigodno valentinovsko druženje tako da manifestacija postaje tradicionalna. Za sve sudionike osiguran je ručak, glazba koja će svirati hitove njihovoga vremena kao prigodni dar koji je za sada tajna. Upriličit ćemo i zajednički snimak tako da će svi sudionici dobiti i zajedničku fotografiju za uspomenu. Smatramo da je ovo lijep i originalan način da obilježimo Valentinovo, rekao je stručni suradnik za odnose sa javnošću u gradskoj upravi Tomislav Čorak.

Podsjeća i na dosadašnja dva druženja koja su se, kako ističe, pokazala kao pun pogodak.

– Od prvog trenutka stupili su na plesni podij i tako je bilo cijele večeri. Bili su rasplesani i veseli što očekujemo i ove godine. Ovo je bila još jedna prilika da se prisjete nekadašnjih vremena, prisjete glazbe njihovog vremena i raznih doživljaja ali i evociraju razne uspomene. Danima poslije su nazivali gradsku upravu i zahvaljivali na organiziranom druženju, a prije svega na tome što ih se netko sjetio, zaključio je Čorak. Svečanost se održava u svečanoj Sali V&S sa početkom u 17 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije