Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stan Zlatka Marića

Valentino Šarc: Nisam vidio nalog za pretres stana

Zlatko Marić, portal
Marko Lukunic/PIXSELL
25.03.2013.
u 16:19

Policija je obavila pretres kuće koja uopće ne pripada Mariću, odnosno za koju nisu imali nalog.

Valentino Šarc, policajac koji je sudjelovao u spornom pretresu stana Zlatka Marića svjedočio je jučer na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu gdje se sudi vlasniku zaštitarske tvrtke Sokol Marić zbog prijetnji odvjetniku Peri Lozici, te zbog držanja nekoliko automatskih pušaka sa streljivom.

– Nisam vidio nalog za pretresa stana, niti sam vidio kućni broj za koji je izdan nalog– izjavio je Šarc. Podsjetimo, policija je obavila pretres kuće koja uopće ne pripada Mariću, odnosno za koju nisu imali nalog.

>>Policajci: Pretraga Marićeve kuće bila je zakonita

Komentara 1

BE
belimo
18:31 25.03.2013.

Opet "slučajni" šlamperaj u policiji koji če imati za posljedicu odbacivanje dokaza a samim tim i kaznene prijave.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije