Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valentin Pozaić:

'Zmaj demografske apokalipse proždire Hrvatsku – na djelu je kanibalizam'

marija bistrica
Foto: MLADEN MANDIĆ/ZAGORJE INTERNATIONAL
1/9
15.08.2015.
u 16:04

Na djelu je nemoralnost i tupost, rekao je biskup Pozaić

U Nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici, pred 30-ak tisuća vjernika misno slavlje danas je predvodio pomoćni biskup zagrebački Valentin Pozaić.

– Zmaj demografske apokalipse već proždire Hrvatsku, pa zato i Papa Franjo poziva mlade da se ne boje braka. Zadovoljnih obitelji neće biti bez zdravih i sretnih pojedinaca i djece. Smrt se danas naselila u srca nekih žena. Poštivanje biološke različitosti, muško – žensko i ljubav za obitelj, narod i svijet, sveti je posao roditelja. Danas je na djelu sve više lingvističko inženjerstvo gdje se čovjek dovodi u zabludu izrabljivanja. No, što je s moralnim vrednotama. Svjedoci smo da se dječji fetusi pobacuju što kasnije. kako bi se prodavali u medicinske, kozmetičke, pa čak i prehrambene svrhe. Na djelu je kanibalizam.  Sav se svijet prije nekoliko dana digao noge zbog toga što je nezakonito ubijen jedan lav, a pitamo se što je s nezaštićenom nerođenom djecom. Na djelu je nemoralnost i tupost, rekao je biskup Pozaić.

Dodao je kako ubijanje novorođenih dobiva čak i državnu potporu jer se stimuliraju liječnici koji obavljaju pobačaje.

Osvrnuo se i na Imunološki zavod,  rekavši da ako društvo uništava svoj imunološki sustav, svaka zvijer može ući u njega i uništavati ga.

>> Kardinal Bozanić pozvao na jedinstvo oko općih pitanja: Dosta nam je podjela!

>> Crkva je prva kojoj treba duhovna obnova jer su potrošeni svi stari modeli

Komentara 42

Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
17:32 15.08.2015.

Narod koji ubija svoju nevinu djecu ne moze ocekivati dobro. Zlo je zlo, bez obzira kako ga zvali I kojim se razlozima zavaravali.

DU
Deleted user
20:21 15.08.2015.

Ja sam katolkinja. Ne sjecam se da sam ikada cula da je crkva ponudila krov nad glavom (barem privremeno) nekoj deloziranoj familiji. Ili novcanu pomoc nezaposlenima. Za pocetak pozivam Kaptol da prodaju dragulje koje cuvaju u sefu tornja zagrebacke katedralele i podijele hrvatskoj sirotinji. Mozda se nakon toga ponovo odlucim prijeci crkveni prag! Nadam se da ne moram citirati stihove iz Biblije na tu temu!

DU
Deleted user
14:31 16.08.2015.

Na djelu je dehrvatizacija Hrvatske gospodarskim urušavanjem i uvjeravanjem Hrvata kako Hrvatska nije dobro mjesto za život baš iste metode kao u vrijeme jbta i balkanske tvorevine što će reči da se nije bitno promijenila vladajuča elita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije