Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VALENTIN INZKO
Povratak na članak

'Spriječit ćemo otcjepljenje RS od BiH'

„Međunarodna zajednica ima sve instrumente u svojim rukama. Mi imamo mandat Ujedinjenih naroda i mi to nećemo dopustiti“

Komentari 49

Avatar southman
southman
13:19 27.11.2017.

Lijepo, pa kada ima tako velike ovlasti i snagu što ne prisile tzv. bošnjake da primjene Izborni zakon koji osigurava izbornu jednakopravnost Hrvata na izborima !?

VL
ZI
Zika
13:49 27.11.2017.

Tom političkom idiotu odgovara zategnuta situacija u Bosni i Hercegovini,kako bi on što duže ostao i primao plaću malo manju nego Mesi i Ronaldo,ali veću od sva tri predstavnika u predsedništvu zajedno. Samo naivni neznaju da on u dogovoru sa Dodigom uz novčanu nadoknadu, prave frku i dele lovu,a zategnutu situaciju čuvaju kao koku koja nosi zlatna jaja.

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:52 27.11.2017.

funkcija visokog predstavnika nije tako jaka kako se pokušava prikazati. njega imenuje eu, a zamjenika daje amerika, zato prestanimo ovo gledati kao neko tijelo sa un-ovim pokrićem, jer ga baš i nema, odnosno ima samo u dijelu implementacije civilnog dijela daytonskog sporazuma. daytonom nije dogovorena ova funkcija, i to je samo jedan u nizu stranih upravljača bosnom, što je kroz cijelu njenu povijest uzrokovalo probleme u tom dijelu svijeta, nama tako bliskom. jasno su određene nadležnosti entiteta, pa si neka gospodin iz austrije, stručnjak za slovenski jezik i veliki njihov prijatelj, neka si ih dobro prouči i primi na znanje, i počne raditi po njemu. ono što je suprotno daytonu su kasnije tom funkcijom ozakonili, pa tako legitimno izabranome predstavniku ova kreatura može uzeti mandat! zamislite da u jednoj njemačkoj, austriji, engleskoj, nekom zastupniku uzmu mandat, zato jer.. hm, ne radi ono što tamo neki stranac želi i traži, misli, da smije. bih je raspadnuta zemlja, bio je rat, narodi se podijelili po svim mogućim crtama, pala je krv, mnogo krvi, i krajnje je vrijeme da ih se ostavi na miru, da se cjeline zaokruže. jer ljudi žive već 25 godina na drugim adresama, djeca su svoj život pronašla u tom novom kraju, za njih je rat gotov, i jedino oni imaju i trebaju imati budućnost. starci su svoje odradili, rat su si priuštili, i neka im je. ali mladosti treba dati da živi. jedino raspad bih može dati novi zamah i budućnost ljudima. ne političarima, njima ova bih paše.

VL
Avatar zong
zong
13:56 27.11.2017.

Ma oćete ziher! Srbi se mogu u svakom trenutku pozvati na Kosovo... a vi još dan danas nemate nikakvo logično a niti pravno objašnjene za otcjepljenje Kosova! Prema rezoluciji UN samostalnost nije bila moguća, prema tome...

VL
AA
aabbcc
21:54 28.11.2017.

Treba ih podrzati referendumom da se ocijepe ali sam tamo gdje su bili vecina prije rata a ne i tamo gdje su druge protjerali, ubijali da bi postali vecina, jer ovo drugo bi bila podrska zlocincima i zlocinima.

VL
Avatar sidro
sidro
15:37 27.11.2017.

dodik"DOG" isa bi ratovat,,,,samo naprid...croatia do zemuna

VL
MX
Mister X
15:10 27.11.2017.

Legalnu volju naroda bivše Jugoslavije ako demokratskog putem referenduma odluče kao Hrvati Slovenci Crnogorci i drugi bez referenduma Albanci prijeti se narodu Bosne sljedeće; Pokušaj odcjepljenja Republike Srpske od Bosne i Hercegovine predstavljao bi "crvenu crtu" koja se ne smijee smije prijeći i međunarodna zajednica u tom bi slučaju ""sigurno intervenirala i spriječila takvo što""" Tko je međunarodna zajednica ? Tko su ti da diktiraju narodima Europe silom ? Ništa nisam rekao tvdio ili bio za Ruse ili za krivu "Republiku" koja nema prava koja su drugi imali zato samo samo jedno pitanje tko su ti mangupi međunarodna zajednica . Zašto nisu spriječili referendum Katalanaca ? I Zašto nisu tamo intervenirali ?

VL
Avatar mason
mason
03:50 28.11.2017.

Bosna I Herzegovina ce uci u NATO tako da od tog nema nista. Ako je vec mislio trebao je za vrijeme Obame, mozda bi mu proslo. Sad bi ga Trump raketirao kao Assada , ionako je na americkoj crnoj list,njemuu su dani odbrojani.

VL
DU
Deleted user
17:04 27.11.2017.

'Spriječit ćemo otcjepljenje RS od BiH'.... sto cete uraditi ako stvarno izadju na referendum za samostalnost I odluce da ce u rat ako treba za tu samostalnost. a ne ko katalonci sto su podvili repinu. kako cete ih sprijeciti, bombardirati.. slati NATO trupe po RS da ih ubijaju.pa nije ovo 91-va i pijani Jelcin u raspadnutoj Rusiji.....postoji ona narodna engleska...never count your chickens before they hatch.

VL
MX
Mister X
15:50 27.11.2017.

"!""visoki predstavnik"""" nekada se to zvalo vanjski nadglednik - diktator tutor za BiH Valentin Inzko prijeti narodu u BIH da ne smiju da traže veća prava i pravo na referendum te eventualnu slobodu ; ako su većina za to kaoo kao i drugi narodi Balkana ! Čak su neki narodi dobili slobodu zahvaljujući jakim saveznicima ""NATO paktu koji im je podario slobodu i demokraciju naravno Bombajuči mjesecima Srbiju nekad bivšu dio Jugoslavije... !!! I to bez referenduma .. Znači sve žrtve u BIH su uzalud nisu dobili ništa ostali svi u maloj YU i jedino naši dečki tamo presretni ne pomišljaju da bi Hrvatima jer oni su ipak samo Hercegovci !!!! Istina boli ili je nitko baš ne voli ! ,

VL
NV
NV
19:18 27.11.2017.

25 tisuća e. Njemu odgovara da pravi haos.

VL
ZG
zg223
14:50 27.11.2017.

neka se pripoje srbiji,hercegovina hrvatskoj.potpisujem

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
16:34 27.11.2017.

Nepostoji Rep.Sr. gdje i kako to piše?? To je Bosna i Hercegovina!! Dodigk ?? tko ji to Ljencaros?? Nevjerojatno koji cirkusanti sjede na nekim velikim pozicijama!! Takohtjelazvans rep.S. STVORENA U OČI GENOCIDA!!!!!!!!!! ne postoji!! Jasno i Glasno!!

VL
Avatar braco1954
braco1954
13:30 27.11.2017.

ovo je sve kriva međunarodna zajednica a i ti sam Inzko sve ste to vi dozvolili Dodiku da laje na sva vrata sad ispravljajte kako znate i umijete

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
13:31 27.11.2017.

Dodo opljackao republiku srpsku,rastjerao omladinu I sad bi se prikljucio Srbiji. Sve I da moze ne vjerujem da Srbiji treba ta opustosena enklava sa vecinom stanovnistva zrelog za mirovinu .Pa ce se javiti Bakir I kao on mu nece dati. Ali ja mislim da je njima vrjeme da idu u zatvor kad sjasu sa vlasti pa prpa .

VL
AA
aabbcc
13:26 27.11.2017.

Bratstvo i jedinstvo je tekovina nase borbe i mi to ima da cuvamo !

VL
ST
Startrack
13:12 27.11.2017.

I sva prica o odcjepljenju RS gotova. Neznam sto Dodik trosi energiju na fantazije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.