kolumna
Povratak na članak

Val nezadovoljstva će rasti, a prosvjeda će biti sve više!

Porazno je da u fokusu kampanje naš glavni problem nije bilo masovno iseljavanje i nestajanje stanovništva! To se spominjalo samo usput

Komentari 14

PR
prajdali100
19:17 23.12.2019.

Zvonimire netko namjerno kreira atmosferu potpunog beznađa,ništa ne valja,sve se raspada....Netko nas planski i smišljeno rastače.Za mene je veći dio medija veliko zlo ! Kada se otvaraju nove tvornice,putevi,energetski objekti....to se jedva spomene.Potrošiće se za blagdane 15.300.000 kuna !!!!! Odakle !? Koliko je ove godine uvezeno novih automobila !!! Koliko će samo Hrvatića ove zime na skijanje !!!! Koliko je para " zašnjirano" od turizma !?Itd. Itd. I zato mi se svi koji šire malodušnost i potiču narod na iseljavanje gade,neprijatelji su i s njima se treba obračunati svim sredstvima.

VL
DU
Deleted user
11:48 24.12.2019.

Kad lijevi dođu na vlast, onda će iznenada prosvjedi nestati, iako će nezadovoljstvo biti još veće. Hm, tko zna zašto?

VL
ST
starter001
09:15 24.12.2019.

nije tu bitan izbor predsjednika , tu se vidi slika Hrvatske , mržnja između hrvata i ostalih ( jugoslavena , srba i ostalih petokolonaša ) , bit će to jednog dana okršaj do istrebljenja , zajedno ne možemo i nene želimo , to je realnost ove države , tu se bira između Hrvatske i jugoslavije

VL
IG
igorl
10:10 31.12.2019.

Ja glasao za Juricana. Bacen glas, ali nebitno. Drugi krug sam u drzavi bez HR ambasade tako da nis od toga, ali ionako izbor smrdi i to stereo.

VL
J2
Jarac_26
20:14 23.12.2019.

Dvije riječi Za presjedničku kanditaturu su dovoljne: Muppet Show

VL
DU
Deleted user
16:28 23.12.2019.

Eurounitaristima,pobornicima migracija,neoliberalnog kapitalizma,krimi pravosuđa ne treba demokracija. Njima treba klijentelizam! Oligarhija.Prebjezi i istrgovani mandati! Koliko Opačićka na kile?? Pa će tako i dalje Hrvatskom vladat Milan Bandić,Milorad Pupovac,Ivan Vrdoljak i Andrej Plenković! A sve neprirodnom i istrgovanom incestuoznom koalicijom! Predsjednički izbori najčistiju su odraz demokracije,volje naroda! Predsjednik je jedina dužnost u zemlji koja se bira neposredno! Imenom,ako hoće te: likom i dijelom!Njegov autoritet ne proizlazi iz ustavnih ovlasti već iz činjenice da je biran iz naroda,voljom naroda! Nikad,upamtite to: NIKAD vam nećemo dozvoliti da predsjednika svedete na protokolarnu figuru ili ne daj Bože da se bira iz parlamenta,voljom političkih elita,a ne građana! To je udar na Ustav! Ustav jasno kaže da vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu! Političke elite su se otuđile od naroda i polupredsjednički sustav jedini je jamac da će volja hrvatskih birača biti poštovana! Mi ne možemo utjecati na to s kim će Plenković biti u koaliciji,ali zato možemo utjecati na to tko će doći na Pantovčak! I tko će imati nadzor nad radom tajnih službi,oružanih snaga ili Ministarstva vanjskih poslova.

VL
JP
josip.pogacic
15:02 23.12.2019.

Milanović je naslijedio katastrofu i koliko toliko to popravio,a Plenković je to još pokvario. Jedino je pao broj nezaposlenih jer su ljudi iselili van Hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.