Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

Vakula otkriva: Temperatura će pasti i za 15 stupnjeva, a u ovome dijelu Hrvatske već danas opet nevrijeme!

Kontinentalni dio Hrvatske suočit će se nakratko s povratkom u jesen nakon ljetnog ugođaja, s temperaturama do maksimalno 18 ili 19 stupnjeva. Nažalost, moguća su nevremena, pa i tuča, poput one prije nekoliko dana, rekao je Vakula

Komentari 14

FA
falcones
13:28 27.05.2022.

Meteorologija se studira na Geofizičkom odjelu Prirodoslovno matematičkog fakulteta, znači teže ne može... Nisu zaposleni na HRT nego na DHMZ.

VL
LJ
ljudemisi
22:53 27.05.2022.

Cijela plejada raznih vakula parazita koji uz svu modernu tehologiju, stalitske snmke, informacije i prognoze meteoroloških prognoze drugih zemalja nisu sposobni napraviti pouzdane prognoze ni za dva dana.

VL
YE
Yeah
00:34 28.05.2022.

Imaju li meteorolozi priziv savjesti?

VL
Avatar MalenaB.
MalenaB.
16:45 27.05.2022.

Tko vas plaća? A za zadnje nije bilo najave ,potuklo nas ..

VL
AU
austrougarskigeneral
09:50 28.05.2022.

ovaj svibanj je prevruc naglo je zatopljelo sada ce biti malo osvjezenja

VL
CR
crocro
07:49 28.05.2022.

Nikada nepouzdanije prognoze vremena. Čovjek se teško može pouzdati u prognozu jer se ona često ne obistini kako je najavljena. Zato oni daju uopćene prognoze na način da je sve moguće negdje. Ja se zgrozim kada čujem ljude koji žive u Slavoniji u dometu radio postaja republike srpske, čije su prognoze gotovo stopostotno točne. Nije za povjerovati kada to čujem. Ja ne živim na području u dometu tih radio postaja, već puno dalje pa ne mogu osobno čuti njihove prognoze, ali mogu povjerovati tim ljudima. Ja vjerujem da je Hrvatska tehnički opremljenija uređajima ali mi je zagonetno pitanje zašto prognoze vremena nisu makar malo preciznije jer su sada nedovoljno precizne, a kada smo imali zastarjeliju opremu prognoze su bile točnije. Zašto moramo slušati i pratiti prognoze putem inerneta raznih ponuđača prognoze koji daju točne i precizne prognoze, dok se u prognoze gosp. Vakule ne bih moglo pouzdati. Kod njega je sve moguće, ne mogu točno pogoditi perognozu za jedan dan a oni se usuđuju prognozirati za više dana ili tjedana. Sve je to malo nejasno zašto se tako događa.

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
08:02 28.05.2022.

Zašto opet Vakula. Imate daleko bolje i sposobnije prognozere od njega, ali uporno samo on.

VL
DA
Dadada.
13:19 27.05.2022.

Kakvu plaću imaju ovi ljudi? Vjerojatno masno ih plaća HRT. Ali ako ne radiš negdje na televiziji ili radiju što u toj struci možeš raditi i može li se živjeti od toga? Uglavnom djeluje jako fin posao, vrijeme vidiš naa ekranu, sve je ispred tebe. Ali najjače mi je kada stave ikonu sa Suncem, oblakom i kišom sve skupa. I oni su sebe ogradili realno jedno od toga će biti. Mah. Ima li boljeg posla? 🤦🏻‍♂️

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.