Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neuobičajeno proljeće

Vakula najavio sunčan vikend, ali ne veselite se previše

Foto: Borna Filic/PIXSELL
24.05.2019.
u 09:25

Pljuskova neće biti, osim eventualno u gorju i unutrašnjosti Istre i Dalmacije

Nestabilnog vremena se nećemo tako brzo riješiti, ali barem nas očekuje sunčan kraj tjedna. Petak i subotu iskoristite za aktivnosti na otvorenom, a  u mnogim mjestima ovo će biti najtopliji dani u relativno hladnom svibnju. Pljuskova neće biti, osim eventualno u gorju i unutrašnjosti Istre i Dalmacije, javlja HRT.

 

U nedjelju možemo očekivati pogoršanje pa će tako najprije na Jadranu, a zatim i u sjevernijim krajevima padati kiša. Valja upozoriti i na vrlo veliku vjerojatnost za ponegdje obilnije pljuskove i grmljavinu u ponedjeljak, kada bi nevolje nekima na Jadranu, osim kiše, opet moglo stvarati i jako jugo.

Prema prognozi Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "dr. Andrija Štampar", u petak će visoka koncentracija peluda trava biti uglavnom u središnjoj Hrvatskoj i na južnom Jadranu, gdje će biti i visoka koncentracija peluda drveća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije