Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donacija

Vaba banka Zakladi solidarnosti donirala 10.000 kuna

donacija
Marko Jurinec/PIXSELL
22.12.2011.
u 14:36

Dom djeluje od 2004. godine i od tada je u njemu zbrinuto više od 800 žrtava nasilja

Vaba banka Varaždin danas je donirala 10 tisuća kuna Zakladi solidarnosti Grada Varaždina. Tim će novcem biti kupljeni dječji krevetići za najmlađe stanovnike doma za žrtve obiteljskog nasilja Utočišta "Sv. Nikola“.

Dom djeluje od 2004. godine i od tada je u njemu zbrinuto više od 800 žrtava nasilja.

– Osnovali su ga Zaklada solidarnosti Grada Varaždina i Caritas Varaždinske biskupije. Žrtve u njemu mogu boraviti do šest mjeseci i on im je zaista – topli dom – istaknula je ravnateljica Zaklade Darinka Hajduk-Vučić. U domu je trenutačno zbrinuto 17 korisnika, među kojima je desetero djece.

– Novac namijenjen kupnji božićnih darova i čestitki Vaba banka ove je godine odlučila usmjeriti Utočištu "Sv. Nikola". Nadamo se da će kupnja dječjih krevetića najmlađim štićenicima doma vrijeme provedeno u njemu učiniti ugodnijima – naglasio je Josip Šeremet, zamjenik predsjednika uprave Vaba banke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije