Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera zemljišta
Povratak na članak

V. Cetinski i ostali ponovo pred sucem zbog poslova s D. Končarem

Rovinjskom odvjetniku Željanu Hrvatinu danas je, pak, određen jednomjesečni pritvor

Komentari 3

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
19:24 12.04.2011.

ne možeš vjerovat da se ovo događa u zemlji hrvatskoj, da je pravosuđe uhitilo nekoga zbog nečijeg propalog biznisa, a nije uhitilo one koji svakodnevno taje državnu lovu!!! je li ovdje u pitanju oštećenje državnog proračuna ili privatnog džepa tajkuna, čije se porijeklo love ne zna. kad je bila riječ o sitnoj ribi, mojoj prijateljici, kojoj je lopuža koja se bavila nekretninama, opelješila lovu za kupovinu zemljišta i izgradnju kuće, a ova to prijavila policiji, policija joj je rekla da podnese privatnu tužbu, jer da to nije njihova stvar! a kad je riječ o jednom končaru, koji ima love ko blata, onda državno pravosuđe skače na sve četiri noge i nema veze je li uopće i koliko je država oštećena, stavljaju potencijalne krivce u zatvor. nevjerojatno ali istinito!!! očito je lik imao love za dobro podmazivanje hrvatskog pravosuđa!!! fuuuuuuj za jebene dvostruke kriterije!!! fuuuuj

VL
Avatar stravaxx
stravaxx
21:13 12.04.2011.

ma dobro tko li je taj končar da se država toliko trudi oko njegovih silnih milijuna.... nisam baš siguran da je jadničak baš totalno nevin u toj priči a nitko ga niti jednom riječi ne spominje. kako li je samo preživio ove godine a navodno mu ukrali te silne milijune.... fakat lopovluk a la croatie....

VL
MU
mala ulica
00:28 14.04.2011.

Hmmm! Jeste li vidjeli fotku gdje se nalazi ured tog Kermas-a? Nekakva oronula zgrada sagradjena krajem sedamdesetih. Pa zar to nije bilo dovoljno ovom Mr.Končar-u za alarm. Ili je možda htio pecati u mutnom jer je tako možda riba veća. Kada je izvukao manju ribu nešto se najogunio jer nije bilo kako je planirao. Čini mi se da su ovdje svi mudri.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.