Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar kuće u Krasici

Uzrok požara u kojem je stradao vlasnik kuće nije tehnički izvor

pozar, izgorjela kuca
Goran Kovačić/Pixsell
08.09.2011.
u 14:34

Tehnički izvor (struja, plin, instalacije, kućanski uređaji) isključen je kao uzrok požara obiteljske kuće u Krasici pa je moguće da je vatru izazvala ljudska nepažnja.

Tehnički izvor (struja, plin, instalacije, kućanski uređaji) isključen je kao uzrok jučerašnjeg požara obiteljske kuće u Krasici iznad Bakra u kojoj je smrtno stradao vlasnik Mehmedalija Salkanović (60) pa je moguće da je vatru izazvala ljudska nepažnja.

Očevid je uz doktora sudske medicine i policiju obavio protupožarni inspektor. Utvrđeno je da je požar izbio oko podneva na prvom katu kuće gdje se nesretni vlasnik tada  sam zatekao. Njegovo tijelo pronašli su vatrogasci tijekom gašenja.

Vatra je potpuno progutala dnevni boravak i dio krovišta, a ostale su prostorije zacrnjene. Materijalna šteta procijenjena je na 75 tisuća kuna.

Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na obdukciju kako bi se utvrdio je li vlasnik kuće stradao od vatre ili se ugušio dimom.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
13:37 09.09.2011.

Taj starkelja je bio pritalica HDZa ,pa smo mu malo potkurili. Neka i dalje sad pristaje,hehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije