Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMKA OBIŠLA SVIJET
Povratak na članak

UZNEMIRUJUĆE Djevojka se požalila na strašne bolove, liječnici joj u trbuhu našli zmiju

Iz snimke se ne može pouzdano razaznati o kojoj je vrsti zmije riječ, dok je Ministarstvo zdravlja u Rusiji odbilo komentirati slučaj za europske medije.

Komentari 6

DU
Deleted user
18:19 01.09.2020.

Inače je uobičajeno da se takvi postupci snimaju mobitelom. Kao, nije namješteno i 'zmija' izgleda jaaako živa. Not.

VL
Avatar Trpimir
Trpimir
05:15 02.09.2020.

Evo jos jedan slucaj korone, Markoticka i Djikic su rekli da je nedavno otkriveno da su i zmije opasni prenositelji. Ako vidite zmiju znaci da ste zarazeni i da morate u kvarantenu. Budite odgovorni, korona napada iz svakog ugla! E moj narode, cekaj kad uskoro maske budes isao jesti kad nam uvedu euro i ukinu gotovinu. Mozda onda netko shvati sto "stozer" radi.

VL
SA
samograd
23:37 01.09.2020.

Da , zmija može bez zraka biti u trbuhu danima i hraniti se kao u šumi i šeteti po trbuhu ko po putu !! Zanimljivo , svako malo nađu zmije ,u wc školiki , klimi, kaučima , medijski teroristi nasi nas plaše ,manipuliraju a kad ih se zove crvima i lešinarima, to im smeta ili im se nešto prigovori onda se brane slobododm medija .

VL
KA
karlodrago
19:08 01.09.2020.

Drele i Miletić su dva jebivjetra kao njihovi čelnici Škoro i Petrov.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
22:17 01.09.2020.

Zmija kao zivo bice koje guta zrvtvu , slucajno uđe u usta drugom zivom bicu ?? , pa u to ne moze povjerovat nitko , zar ovo nisu ozbiljne novine , jos da je usla u neki drugi otvor mozdada bi bih povjerovao , ali u usta?

VL
KE
Kendra
18:38 01.09.2020.

Ma baš je tako čvrsto spavala, pa zmija kroz usta baš izabrala jednjak umjesto bronhija itd. Tko u ovakvu glupost uopće može povjerovati?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.