Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
situacija izmakla kontroli

UZNEMIRUJUĆE Nasilje u Ukrajini: Ženi usred dana ispalili hitac u glavu!

Ukrajina
Foto: Reuters Screenshot
1/2
19.02.2014.
u 19:53

Incident se dogodio ispred zgrade Nacionalne sigurnosne službe gdje se okupila grupa prosvjednika i krenula izazivati nerede

Lokalna ukrajinska TV postaja TV7 Plus snimila je danas šokantnu scenu ranjavanja jedne žene na ulicama grada Kmelnjtska. Incident se dogodio ispred zgrade Nacionalne sigurnosne službe gdje se okupila grupa prosvjednika i krenula izazivati nerede. Kada su neki od njih počeli razbijati staklena vrata na zgradi, začuo se pucanj iz automatskog oružja.

Gomilom se prolomio vrisak, a jedna žena pala je na pločnik. Ostala je nepomično ležati dok joj se krv slijevala s glave. Ubrzo je stiglo vozilo hitne pomoći te je odvezlo u bolnicu. Žena je ubijena, a BBC izvještava kako su je upucali pripadnici sigurnosnih snaga.

Eskalacija nasilja u posljednja 24 sata za sobom je ostavila 26 mrtvih te 605 ozlijeđenih u zemlji.

>>Ukrajina: Janukovič smijenio šefa vojske! Prijeti slanjem tenkova na ulice

Komentara 11

DD
ddh
21:04 19.02.2014.

Dogadjaje u Ukrajini si Hrvati trebaju dobro pogledati. Kako u Ukrajini tako i u Hrvatskoj su na vlasti komunisti koji su si nadjenuli ime "socijaldemokrata". A zlocinacki samo komunistima svojstveni gen opet dolazi do izrazaja. U Ukrajini to gradjani placaju krvlju, ako i Hrvatu pocnu dugorocno protestirati (Za sto imaju i tisuce razloga!) bit ce sa Josipovicem i Milanovicem na vlast isto tako. I kao i u Ukrajinu, gdje su tovaris Janukovic i njegovi komunisti proruski i prosovjetski nastrojeni, tako su i hrvatski Milanovici i Josipovici prosrpski proyugoslavenski orijentirani. Ne svira Josipovic za badava jednom Dodiku i ne ljubi samo tako Tadica, te petlja on samo tako zajedno sa njegovim Milanovicem i cijelom svojtom sa Iblerovog trga sa "regionom".

Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
21:14 19.02.2014.

janukovič je od danas direktan kandidat za nobela iz mira

Avatar bambuss
bambuss
21:31 19.02.2014.

šalji tenkove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije