Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIJENO 12 LJUDI

Objavljene snimke terorističkog napada u Parizu

Charlie Hebdo
Foto: screenshot LiveLeak
1/3
07.01.2015.
u 14:02

Na jednoj od snimki vidi se kako napadači pucaju u čovjeka koji leži na tlu

Na internetu je objavljeno nekoliko videa današnjeg napada na redakciju satiričnog lista Charlie Hebdo u Parizu, u kojemu je ubijeno 12 ljudi.

Na jednoj od ovih uznemirujućih snimaka vidi se kako napadači pucaju u čovjeka koji leži na tlu. Policijski glasnogovornik Rocco Contento rekao je da su trojica napadača ušla su u auto koji je vozio četvrti, a poslije su ukrali drugi auto i njime pobjegli.

Prema iskazima svjedoka, napadači su vikali "Allahu akbar", islamski izraz koji znači "Bog je najveći", i "Osvetili smo proroka". Tjednik Charlie Hebdo već se ranije našao na meti napada i prijetnji nakon objava karikatura islamskog proroka Muhameda. Među kritično ranjenima u ovom napadu je karikaturist Charb, koji se 2013. našao na listi Al-Qa’ide zbog svojih karikatura Muhameda.

 

 

Komentara 35

LI
liskovaca
14:37 07.01.2015.

ovo su plodovi multikulturalnosti! Uživajte!

PE
perico12
14:53 07.01.2015.

Guglajte: Britain may be an islamic nation within 20 years. Zanimljivi su i komentari ispod članaka o islamizaciji Britanije od "tolerantnih" Britanaca koji se spremaju za građanski rat.

KA
Kakma
14:43 07.01.2015.

Mislim da je ovo pocetak globalnog rata protiv ovakvog nacina terorizma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije