Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pala je na pod

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Teta u vrtiću ošamarila curicu (4) jer nije htjela jesti

Nasilje u Koreji
Foto: Screenshot
1/2
16.01.2015.
u 17:18

Djevojčica ne želi jesti pa ispljune hranu na pod, na što ju je odgojiteljica ošamarila toliko snažno da je 4-godišnjakinja od udarca pala na pod

Uznemirujuća snimka iz Južne Koreje pojavila se na internetu. Video je snimljen u jednom tamošnjem vrtiću, a u kojem odgojiteljica šamara 4-godišnju djevojčicu.

Naime, na snimci se vidi kako odgojiteljica curici nudi da pojede svoj obrok. Djevojčica ne želi pa ispljune hranu na pod, na što ju je odgojiteljica ošamarila toliko snažno da je 4-godišnjakinja od udarca pala na pod. Djevojčica je nekoliko trenutaka ležala na podu, a onda se podigla i počela kupiti hranu koju je ispljunula.

No, sve su snimile nadzorne kamere pa je odgojiteljica uhićena i suspendirana s posla.

CNN je objavio kako se slučaj istražuje od ponedjeljka te da lokalne vlasti strahuju da je takvog nasilja u vrtićima više nego što su mislili. Zbog toga rade veliku istragu kako se odgojiteljice ponašaju prema djeci. Mnogi roditelji zbog nasilja svoju djecu niti ne šalju u vrtiće.

Komentara 4

PI
prava istina
19:16 16.01.2015.

toliko strašno, neopisivo strašno. Ja mislim i sigurna sam da toga kod nas nema. KKad ja vidim te naše tete kako budno i prekrasno barataju sa dječicom u vrtiću, a to imam prilike vidjeti svaki dan, onda se nad ovim sablažnjujem i samo da mi je pri ruci ta "teta monstrum" i da ju odalamim ali malo jaće nego je ona ovu malu pahuljicu. Prokleti zlotvor.

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
10:25 17.01.2015.

to sam ja doživljavao u hrvatskoj početkom 80tih u vrtiću

DU
Deleted user
10:32 17.01.2015.

Ni sta strasno,pa neka roditelji malo sami odgajaju svoju djecu doma, te neka uce djecu lijepom ponasanju,"teta"je u pravu apsolutno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije