Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osveta zbog svađe

Uznemirujuća snimka: Punom brzinom autom se zaletio u mladiće

prometna
Screenshot/YouTube
03.10.2013.
u 19:00

Svađa oko bejzbolske kape pretvorila se u tučnjavu Hussainovih prijatelja s četiri muškaraca, nakon čega je mladić "uskočio" u svoj automobil kako bi se osvetio.

Šokantna snimka nadzorne kamere prikazana na sudu u Manchesteru pomogla je u donošenju osuđujuće presude 21-godišnjem Aqabu Hussainu za četverostruki pokušaj ubojstva, a sve je započelo svađom oko bejzbolske kape, piše Independent.

Hussain je u napadu na grupu prijatelja u kolovozu prošle godine automobil iskoristio kao smrtonosno oružje. Snimka pokazuje kako se mladić zalijeće u trojicu muškaraca nakon što su se posvađali ispred noćnog kluba u Manchesteru.

Hussain je na sudu u Manchesteru osuđen po četiri točke za pokušaj ubojstva. Svađa oko bejzbolske kape pretvorila se u tučnjavu Hussainovih prijatelja s četiri muškarca, nakon čega je mladić "uskočio" u svoj automobil kako bi se osvetio.

Krenuo je direktno na grupu kada su počeli prelaziti cestu. Trojica muškaraca proletjela su zrakom, dok je četvrti uspio skočiti na stranu. – Aqab Hussain iskoristio je svoj automobil kao oružje. Osvetio se tako da se namjerno punom brzinom zaletio u četvoricu muškaraca s jasnom namjerom da ih ubije – rekla je tužiteljica Rachel Pavion te je dodala da se nakon toga mladić odvezao s mjesta zločina pokazavši da ga nije briga za štetu koju je prouzročio.

Jedan od muškaraca bio je u životnoj opasnosti, dvojica su pretrpjela teške ozljede.

>>Pokušavala izbjeći mačku pa autom naletjela na dvoje pješaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije