Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORENJE RODITELJIMA!
Povratak na članak

Uznemirujuća snimka potresla javnost: Dok se sinčić utapao i grcao u vodi, majka bezbrižno tipkala na mobitelu

Da tragedija bude veća, mališan se utopio u plitkom dijelu bazena, a njegova je majka bila udaljena samo nekoliko koraka, kao i ostali kupači

Komentari 5

LP
ljerka.p2911
16:36 06.01.2017.

Puno mladih majki danas opsjednuto sobom, egizam do bola, djete im samo teret, stoga i pojava postporođajne depresije. Egocentričnim, razmaženim barbikama nije jasno da bi sada dijete trebalo biti u središtu, a ne njihova bahata, samiživa osobnost

VL
Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
09:13 06.01.2017.

To je pošast. U redu pred blagajnom u trgovini se odmah vade telefoni ( ili koji je to već vrag) i udri po tipkovnicama. Nastavnici u školama daju djeci zadatke i isto odmah telefon u ruku..

VL
ST
streetboy
08:03 06.01.2017.

Ovakvim spodobama zašit onu stvar ...

VL
Avatar commentator
commentator
04:27 06.01.2017.

Rekoh: nisu valjda i video utapanja stavili.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.