Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestala 9. lipnja

Uznemirena obitelj nestale Splićanke: 'Treba nam pomoć, situacija je ozbiljna'

Foto: Dalmacija danas
1/4
12.06.2023.
u 10:07

Obitelj nestale Splićanke je zabrinuta. Mole sve građane za pomoć.

Podsjetimo, prema podacima iz Nacionalne evidencije nestalih osoba, u Splitu je 9. lipnja nestala Vesna Raos, djevojačkog prezimena Glavina. Radi se o ženi rođenoj 1968. godine. Prebivalište nestale žene je na splitskim Pujankama.

U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu majicu kratkih rukava, crne hlače od trenirke, crne tenisice i sa sobom je nosila bijelu manju torbicu, navedeno je na stranici Nestali.hr.

Foto: nestali.hr

 Obitelj nestale Splićanke je zabrinuta. Mole sve građane za pomoć. Očajni su, tužni,  vrlo su uznemireni i prestrašeni zbog nestanka Vesne. "Situacija je ozbiljna, prošla su tri dana! Policiji je prijavljen nestanak, ali pokušavamo poduzet što god možemo. U ovom trenutku nam treba nam pomoć ljudi. Nadamo se da ćete nam pomoći", apelira uznemirena obitelj nestale Splićanke, navodi Dalmacija Danas

POVEZANI ČLANCI:

"Nestala osoba zadnji put je viđena u petak 9. lipnja u 6 ujutro u Strožancu. Inače je iz Splita i pretpostavljamo da je dolazila u Split".  Vesna je plave kose, visoka je 175 cm i dosta je mršava. Molimo vas, ako je vidite ili ste je vidjeli da se što prije javite na broj mobitela 099 8377 335 ili pozovite policiju. Hvala, i molimo vas, podijelite dalje ovu poruku", navodi obitelj.

U svakom slučaju, ako posjedujete informacije o ovoj osobi obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

>> VIDEO Napreduje Ukrajinska protuofenziva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije