Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAMETLJIVO PONAŠANJE

Više od godinu dana je pratio, te joj ulazio u dom lažno se predstavljajući kao njezin suprug ili policajac

zatvor
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
08.03.2021.
u 13:27

Djevojka je  ga je na koncu ipak prijavila policiji koja ga je uhitila 7. ožujka. Slijedi mu privođenje sucu istrage Županijskog suda u Puli

Zbog nametljivog ponašanja koje je trajalo godinama, pulska policija kazneno je prijavila 42-godišnjaka. Sumnjiči ga se da je od 2019. učestalo uznemiravao 25-godišnjakinju. Uporno je s njom pokušavao uspostaviti kontakta iako ona to nije željela.

Pratio ju je po gradu, slao joj je pisma,  ostavljao poklone, a u nekoliko navrata je pokušavao ući u njen dom, pri čemu se ukućanima predstavljao kao njen suprug ili policijski službenik. Djevojka je  ga je na koncu ipak prijavila policiji koja ga je uhitila 7. ožujka. Slijedi mu privođenje sucu istrage Županijskog suda u Puli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije