Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANSKI DVORI
Povratak na članak

Plenković: Odbijamo sve navode za pokretanje povjerenja ministrici Murganić

Premijer Andrej Plenković izjavio je u srijedu da Vlada i sve stranke koje čine parlamentarnu većinu žele da se priča u i oko Agrokora rasvijetli sa svih aspekata i da se poštuju hrvatski zakoni.

Komentari 17

KO
konoplja
10:17 18.10.2017.

Najveći domet HDZ-ovca u životu je to što je Hrvat i katolik! Nitko ne piše o Plenkovićevoj ljubavnici zvanoj Danijela,naravno rvat, katolik, laže i vara ženu!

VL
Avatar javorko
javorko
09:55 18.10.2017.

zakljucak:svaki izbori u kojem su izgubili komunisti su nelegalni,pa vec kad su izgubili traze nacin da budu vlast iz oporbe..presmijesno i jadno..ja ne znam jel te ljude treba poslati u skolu psihijatru psihologu mozda sve odjednom..nisam do sad znao da opozicija postavlja uvjete poziciji...ja sad idem zvati direktora uprave da mu kazem koga smijeni

VL
DU
Deleted user
13:19 18.10.2017.

Predlazem da Plenkiju i Hdz-u damo vjecni mandat. S obzirom koliko je nahvalio godinu dana rada vlade bez i malo samokritike to je najmanje sta mu gradani i sabor mogu ponuditi.

VL
Avatar niwrad
niwrad
10:07 18.10.2017.

Zakon je bio sasvim OK, jer svrha zakona je održavanje reda u društvu te kontrola i prepoznavanje onih ponašanja koja imaju posljedice za druge ljude i iz kojih proizlaze odgovornosti. . Nisu dečko i cura bez djece, baka i djed, dva muškića sa pesekom, tri sestre ili dva fratra, oni kojima se zakon mora baviti pa da bi ih zvao "obitelj". Zakon se bavi odgovornostima za posljedice ponašanja, a jedno takvo ponašanje je ono koje rezultira djetetom za koje se treba brinuti 18+ godina, a za to su ZAKONSKI odgovorni oni koji su ga donijeli na svijet. Zato zakon mora definirati obitelj kao M+Ž+djeca, a ne kombinacije slova "MŽBDLGBTŽLJ". Ljevičari laprdaju po dužnosti i treba ih ignorirati i zato je nevjerojatno kako Plenki bez filtera puši njihove histerije.

VL
DD
ddh
10:32 18.10.2017.

Dakle drugovi Bernardic koji je vec izabrao sovjetsku zastavu, Maras i Grmoja moraju si pod hitno traziti drzavu, u kojoj postoji demokracija, da manjina diktira vecini kaj treba delati. Trebaju si traziti demokraciju u kojoj razne Srnavke, B.a.B.e i sl. komunisticka "drustva" mogu opozivati ministre u Vladi ili Premijera. U Hrvatskoj vlada vecina, a tko je vecina odlucili su biraci na zadnjim izborima. Po rezultatima izbora je jasno vidljivo, da narod nije zelio da ga vode Marasi i Grmoje. Ali to komunisti i bedasti poput Grmoje nikako da shvate, a ne svacaju to niti komunisticki mediji koji permanentno sluze Marasima, Bernardicima i Grmojama u bezuspjesnim pokusajima u rusenju legalne vlasti. A to rusenje je pocelo prvi dan nakon objave izbornih rezultata i ide dalje. To je jedino kaj oporba cijelo vrijeme radi. I kako je sad vidljivo iz "famoznog" povjerenstva, to drustvo ne politicara u oporbi, nego degenerika bi si sad uzimalo za pravo, da povjerenstvo i dalje radi usprkos tome, da vazeci zakon to ne dozvoljava i time pozivaju na krsenje vazeceg zakona. Oni bi htjeli, da se ne postupa onako kako u zakonu pise, nego onako kako oni misle. I ti Marasi i Grmoje nisu suglasni, da zakon koji vrijedi za jednog Juru Jurica, vrijedi i za njih i zele se postaviti iznad zakona. A ti pozivaci na krsenje zakona sjede i u Saboru, ali i u redakcijama u vecini komunistickih medija.

VL
IV
ivan3
10:09 18.10.2017.

AA joj sto se petokolonasi dizu na zadnje noge izgleda da bi im ovo mogli biti zadnji trzaji,revu kao magarad,fuj.

VL
Avatar krile11
krile11
09:38 18.10.2017.

Demagog i lažljivac !

VL
DU
Deleted user
09:28 18.10.2017.

Plivaju u obilju stručnosti i znanja, a Nedodirljivi u čestitosti i poštenju, jedan i jedini, neponovljivi, HDZ.

VL
IV
ivan3
10:09 18.10.2017.

AA joj sto se petokolonasi dizu na zadnje noge izgleda da bi im ovo mogli biti zadnji trzaji,revu kao magarad,fuj.

VL
EN
englezac
10:25 18.10.2017.

Zasto predsjedavajuci u Saboru usutkiva zastupnike,umjesto da mu iskljuci mikrofon kao sto to radi Maja Gojkovic u Srpskoj skupstini.Onda Maras ne bi se svadjao sa predsjedavajucim i koristio institut povrjede poslovnika pa to koristi to za repliku .Dakle za svadjee u Saboru krivi su predsjedavajuci u Saboru.

VL
LA
like_a_boss
09:36 18.10.2017.

Pa ako je zakon loš i iz 1996, mijenjaj zakon anemični ! Radi nešto konkretno. Toliko sam nade polagao u tog Plenkovića, reko mlad je i obrazovan...A on najgori od svih odvratnih političara. Onako s visoka, polako objašnjava, a laže čim zine. Samo mi nije jasno zašto kockoglavi hadezeovci svršavaju na tog briselskog anemičnog birokrata ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.