Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U moru 20 sati

Uživo prenosili spašavanje ribara okruženog morskim psima

More
Foto: Večernji list
1/2
10.08.2012.
u 14:22

Ribar je preživio pomorsku nesreću i u moru bio 20 sati. Prije nego je došla spasilačka služba okružili su ga morski psi

Australska lokalna televizija Channel Seven uživo je prenosila dramatično spašavanje ribara iz mora koji je bio okružen morskim psima. Ribar je preživio pomorsku nesreću i u moru bio 20 sati nakon čega ga je oko 50 kilometara sjeverno od Jurien Baya na zapadnoj australskoj obali uočila spasilačka služba.

Ribar je srećom spašen, no prije nego što su ga spasili, okružilo ga je nekoliko morskih pasa. Iz helikoptera mu je prvo spušteno uže da se popne, no nije uspio zbog iscrpljenosti. Nakon toga po njega je došao čamac.

Ribar je na brodu bio s još dvije osobe. Jedan je njegov kolega pronađen kasnije, no nije preživio, dok se za drugim još traga.

Ključne riječi

Komentara 6

LA
lakotako
15:20 10.08.2012.

ode ručak

RE
@rea
20:18 10.08.2012.

Na njegovom mjestu, ja bih umrla od straha.

Avatar neidemdalje
neidemdalje
21:50 10.08.2012.

objašnjava morski pas sinu kako se jedu ljudi; prvo napraviš 2-3 kruga oko njega onda ga malo očešeš perajom , zatim ga gurneš njuškom onda ga malo gricneš i onda HOP i pojedeš ga... A može li se odmah pojesti čovjek bez tog kruženja , gurkanja - pita sin. ma može odgovara otac ali onda je pun g****a ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije