Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIGITALNI ASISTENT
Povratak na članak

Informacije o koronavirusu odsad možete dobiti od Andrije na WhatsAppu

Andrija omogućava niz elemenata promišljanja na tu temu. On ne nudi samo općenite odgovore nego i personalizirane savjete. Omogućava i lakše pronalaženje adrese gdje se građani trebaju obratiti - kazao je ministar Beroš

Komentari 8

BI
Biker
11:32 14.04.2020.

Od danas bacam moj smartfon u smece ,zivio sam godinama bez tog snranja a mogu i do smrti , koristic cu svoju staru nokiu za komunikaciju ,srecom pa ju nisam bacijo i za cudo funkcinira.

VL
Avatar abakus
abakus
12:13 14.04.2020.

Evo odmah pitanja: Što ako "Andrija" da pogrešan zdravstveni savjet nekome, pa taj zbog toga savjeta naruši svoj zdravlje ili čak umre? Tko će zbog toga odgovarati? "Andrija"..? Što ako date "Andriji" neke osjetljive podatke o svome zdravlju pa se tih podataka dočepaju, recimo, osiguravajuće kuće ili eventualni poslodavac ili možda netko vam blizak..? Zar ne bi podaci o zdravlju trebali biti liječnička tajna - a ovdje se ljude poziva da ih unose u neku aplikaciju? I također mi nije jasno što ako netko unese da ima temperaturu i šmrcnuo je ujutro - odmah dobije naredbu da se 14 dana samoizolira, a svi podaci idu policiji i CKKPJ... pardon, Stožeru? Zafrkavate li vi to ljude ili o čemu je riječ?

VL
DA
dam63
11:51 14.04.2020.

Ja sam mislio da je za borbu protiv korone potrebno distanciranje, pranje ruku itd. a ne tehnologija.

VL
Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
12:51 14.04.2020.

"ovime počinje digitalizacija zdravstva" je totalna laž. U Hrvatskoj već godinama egzistira e-zdravstvo sustav sa digitalnim naručivanjem, digitalnim izdavanjem uputnica, digitalnim izdavanjem recepata, ... Jedan od najnaprednijih u EU.

VL
PR
PrimoracRi
11:48 14.04.2020.

Andrjaaaas mojjjjj

VL
DU
Deleted user
11:42 14.04.2020.

Ionako nas kontroliraju velike tech kompanije, ništa novo, samo ovaj puta u korist zdravlja nacije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.