Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAĆANJE NAKON PORAZA

Clinton poručila simpatizerima: Trump će biti naš predsjednik, dugujemo mu šansu

Bill Clinton, Hillary Clinton i Tim Kaine
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
09.11.2016.
u 17:40

Još uvijek vjerujem u Ameriku i uvijek ću vjerovati, poručila je Clinton

Demokratska kandidatkinja na američkim izborima Hillary Clinton obratila se simpatizerima u New Yorku nakon poraza od Donalda Trumpa.

– Ovo je bolno i dugo će biti tako, ali želim da zapamtite: u našoj kampanji nije bila riječ o jednoj osobi, već o zemlji koju volimo – rekla je Hillary koja je pozvala svoje simpatizere da prihvate Trumpa kao predsjednika naglašavajući važnost mirnog prijenosa vlasti.

– Još uvijek vjerujem u Ameriku i uvijek ću vjerovati. Trump će biti naš predsjednik, dugujemo mu otvoren um i šansu za vođenje zemlje – poručila je Clinton.

Clinton je naglasila da je na građanima još uvijek zadatak da izgrade bolju, jaču i pošteniju Ameriku.

Poručila je okupljenima da se trebaju boriti te da se uvijek vrijedi boriti.

– Želim da sve žene, a posebno mlade žene koje su položile vjeru u ovu kampanju i u mene, znaju kako ni zbog čega nisam bila toliko ponosna koliko zbog spoznaje da sam njihova zaštitnica – poručila je Hillary Clinton. Djevojčicama je poručila da su dovoljno snažne da ostvare svoje snove.

Prije nje govorio je kandidat za potpredsjednika Tim Kaine, koji je rekao da je ponosan na Hillary Clinton.

– Ona voli ovu zemlju. Nitko se nije morao pitati hoće li prihvatiti rezultate izbora – rekao je Kaine, referirajući se na Trumpove predizborne najave da možda neće prihvatiti rezultat ako izgubi.

>> Što se dogodilo?! Evo kako je Trump 'oteo' pobjedu Hillary

>> Tko će biti na ključnim mjestima uz Trumpa? Ovako bi mogao izgledati novi sastav Bijele kuće

Komentara 9

MA
Marsijanac....
18:23 09.11.2016.

Trump će biti naš predsjednik, dugujemo mu šansu>>>>> Ne nije to rekla nego ...."open mind" sto bi u prijevodu znacilo "otvoren um".... Mogu si misliti kakav je to um DEMONcRATske elite.....samo uguglajete 'Podesta Spirit Cooking'.

Avatar dobry
dobry
17:59 09.11.2016.

Hrvatski političari i državni dužnosnici, učite od mr Trumpa i gospođe Clinton. Tako se to radi za dobrobit države i puka. Zatomite svoja ega i balkansku sirovost.

OP
opcija
18:16 09.11.2016.

Milanović nikad ne bi priznao...svi na ulice. ... možda isto i Clintonica najavi pakao hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije