Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAŽNA BOLOVANJA
Povratak na članak

Uzimate bolovanje, a niste bolesni? Uskoro bi vas mogli posjećivati kontrolori HZZO-a

Novi prijedlog zakona oslanjat će se na onaj iz 2009. godine kada je ministar zdravstva bio Darko Milinović koji je uspio smanjiti stopu odlaska na bolovanje.

Komentari 8

DO
dopizdilomi
20:37 16.03.2019.

Da li će se za Saborske zastupnike, ministre i članove Vlade tražiti potvrda o nekažnjavanju i potvrda da se protiv njih ne vodi sudski postpuka te takve osobe neće moći obnašati navedene funkcije.

VL
ZB
Zoki-Bijela
11:36 06.03.2019.

Cekamo ih..

VL
Avatar javorko
javorko
12:03 06.03.2019.

majku ti nepismenu a kak ces nekome udi u stan ..bydoway komunisti 2019 je.. ne možes upadati nekome u privatno vlasnistvo

VL
TB
taras.buljba
12:41 06.03.2019.

To mozete raditi nekim babama i dedekima posaljite ga meni pa neka me pokusa slikati ili legitimirati ili bez naloga uci na grunt bute onda i njemu slali kontrolu.

VL
MA
majmudin
14:37 06.03.2019.

to ce vjerovatno po nalogu opcinskog ili zupanijskog suda uci u neciji dom i obaviti kontrolu i pretragu bolovanja...kakve su to dr.ki.ce...?? odakle to proizlazi i tko smislja ovakve nebuloze...

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:54 06.03.2019.

ukinuti bolovanja. tj. ne plaćati dane na bolovanju. bolest je tvoj privatni problem i naravno da ti nitko ne bi trebao dati novac za nešto što nisi odradio. ajd ti budi na bolovanju, a živiš od prodaje npr. jabuka... tjedan dana ništ nećeš prodati, otkud onda novac za tvoju plaću? tako je i sa bolovanjem kad radite za nekog, kod nekog. u razvijenom svijetu kojemu težimo, americi npr., bolest je teret i bježi se od nje. plaćati treba isključivo učinak. ne paušal. sve prema prometu. zamisli konobaricu na bolovanju mjesec dana, kolko je ona prodala kava, cole, pive... od čega da joj gazda plati? sve će to jednom doći na svoje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.