Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udomljeno 45 životinja
Povratak na članak

Uzgajivači omogućili činčilama bezbrižan život bez straha od deranja krzna

Nekada osuđene na smrt radi krzna, spašene činčile provest će ostatak svojih života s brižnim udomiteljima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i drugim gradovima", izvijestili su iz Prijatelja životinja.

Komentari 2

VE
Verity6
22:10 25.04.2017.

Bravo! Sjećam se peticije koju sam i sama potpisala i koja je nakon ne znam koliko godina odgađanja radi interesa kapitala i zarade, napokon ugledala svjetlo dana u vidu ovog zakona. Naravno, ponovno se pokušalo odgoditi primjenu zaštite činčila i stornirati Zakon, kako bi određeni interesenti mogli i dalje puniti džepove. Velika pohvala ljudima koji su prijatelji životinja i koji zapravo i poduzimaju konkretne korake po pitanju zaštite životinja. Bez njih i na pukoj riječi, stvari bi ostale samo slovo na papiru.

VL
IC
ice12
02:43 26.04.2017.

Ne kupujte krzno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.