Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon izbora u SAD-u
Povratak na članak

Uzdrmana Merkel mora još više preuzeti vodstvo u EU

Glavni je problem Unije nemogućnost postizanja konsenzusa

Komentari 11

RT
ribaric.tomislav
12:59 12.11.2016.

da da zato je doslo do preokreta u europi madarska.austrija.francuska pa i sama njemacka sa politikom od Merkelce.itd itd. da i jos englezi izasli iz eu.a sada vidimo i u SAD koga je narod izabro.jer znaci da je ipak vecinacina protiv merkl politike.ebes nju i njezinu politikt.ona je i tako vec sjednom nogom 2metra ispod ze.pa joj se ebe za ostale narastaje kaos i nerede u eu

VL
MK
mksdk
13:06 12.11.2016.

Europa je već okupirana od strane masonerije i ljevičara svih tipova. Stoga, ukoliko treba jačati obranu Europe, onda to znači da treba jačati prvenstveno obranu od unutarnjeg neprijatelja. A jedan od unutarnjih neprijatelja Europe je i Merkelica, koja je veleizdajnik vlastitog njemačkog naroda. Odnosno, gori neprijatelj Europe, od onih koji sada u njoj drže vlast, teško se mogu očekivati.

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:04 12.11.2016.

mokri snovi novinara. ništa drugo. merkelica je povijest. to znaju u njemačkoj, to znaju u poljskoj, u ukrajini, rus to već zna dvije godine, znaju to talijani. samo naivni hrvati i par malih smiješnih državica računaju na merkelicu. radije seje se zapitajte po čemu će se pamtiti mandati merkelice? osim što je koristila snagu najjače eu države (zasluga schroedera, ne nje!) ništa. ona sama nije napravila ništa da bi njemačak bila bolja, jača. samo suprotno. njezina najveća zasluga jest činjenica da je baš ona svojim neradom i hedonizmom, kao i šovinizmom, dovela sve bliže vlasti ekstremističke stranke. i nakon nijemcima više nije teško govoriti o njemačkoj, ne umotavati sve u bezlične izjave o jednakosti. njemačka je država nijemaca. sa 36.000 usa vojnika.

VL
AN
anticenzura
21:05 13.11.2016.

Ona ima podrsku jos jedino izbjeglica i nekih ljudi iz svoje stranke, ne svih.

VL
Avatar superhik74
superhik74
17:04 15.11.2016.

Logika : Uzdrmana vlastitim promasajima Angela Merkel, ne treba priznati vlastite promasaje i popraviti pogreske nego jos dalje i vise nastaviti s istom promasenom politikom. Ovo samo "genije" EU birokracije moze sugerirati, zato se EU i raspada. Totalno van bilo kakvog kontakta s stvarnoscu.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:59 18.11.2016.

merkelica nije postala glavna saveznica amerikancima. ono što svi pokušavaju zaboraviti je činjenica da amerikanci prisluškuju sve eu političare, pa tako i nju. ajd sjetite se njene reakcije na to 'otkriće', pa onda što je sve poduzela. ništa, sagnula glavu,vu, pokorno. bnd je od svojeg osnutka pod direktnom kontrolom amerike. nema njemačka ništa od svojeg suvereniteta. nek još jednom javno pita za svoje zlato koje se navodno čuva u usa trezorima. pa da vidimo ljubav među narodima, saveznike.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
15:56 19.11.2016.

ma ko to veli ist oni kji su gurnuli narod u bjedu radi ćeg radi svoje koristi hvala al ne ne treba nama novi hitler niti staljin da mi kao male nacije moramo sve šutke poslušati i toćka

VL
DU
Deleted user
18:15 12.11.2016.

Eu ima jednu dobru stvar to je Europa bez granica, ostalo ce doci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.