Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEZONA INFLUENCE
Povratak na članak

Uzbuna među ljekarnicima: Interes za cjepivo protiv gripe je prevelik, nemamo dovoljno doza

HZJZ zasad ne očekuje nestašicu, ali su proizvođačima najavili potrebu za nabavom dodatne količine doza cjepiva

Komentari 11

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
09:23 09.10.2020.

vecernji sto ste jucer napisali?kad krece cijepljenje?19 .10 a kako su jucer razgrabljene doze?daj se infomirajte pisanje je ozbijlan posao

VL
DU
Deleted user
09:40 09.10.2020.

Uspjeli ste.Sad otimačina novca ovcama.Sramite se farmaceutski paraziti

VL
Avatar Salam_Parizer
Salam_Parizer
09:24 09.10.2020.

Cjepivo nekih upitno etičkih farmaceutskih korporacija? za malo šmrcanja, kihanja, temperaturicu? Hvala ne! imamo svoj bogom dan imunitet za to!

VL
SJ
Sve je uzalud
09:37 09.10.2020.

.........ubrzo če cijepljenje u ljekarnama koštati....................

VL
VI
vidum
12:35 09.10.2020.

Pričalo se da će cjepljenje protiv gripe biti način da se ljude čipira. Da li iz tog ili nekog drugog razloga, protiv gripe nije se cijepio gotovo nitko. Sad, nakon korona virusa, interes za cijepljenje protiv gripe, veći je negoo ikada. Je li uloga korona virusa bila upravo to da se natjera ljude na cijepljenje, i je li stvoren upravo zbog toga?

VL
Avatar Nilski konj
Nilski konj
09:30 09.10.2020.

Već tjednima traje kampanja kroz medije da se ljudi cijepe protiv gripe i sad naslov uzbuna među ljekarnicima!? Moraš biti totalni mulac da ne predvidiš pojačanu potražnju za cijepivom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.