Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalan napad

Užas u vrtiću: Žena (39) nožem izbola 14-ero djece

Kina - napad u vrtiću
Foto: Screenshot Twitter
26.10.2018.
u 07:21

Riječ je o djeci u dobi od tri i četiri godine.

Stravična vijest stigla je jutros iz Kine – 39-godišnja žena nožem je napala djecu u vrtiću, javlja CNN.

Izbola je njih 14, a neki mediji javljali su kako je dvoje djece ubijeno. Policija je poslije demantirala vijest o smrti. Riječ je o djeci u dobi od tri i četiri godine. 

Tridesetdevetogodišnja žena, identificirana samo po prezimenu Liu, djecu je napala kad su se vraćala s jutarnje gimnastike oko 9.30 po lokalnom vremenu, objavila je policija na svojoj službenoj stranici na Weibou, mreži sličnoj Twitteru.

Pokušala je pobjeći, no zaštitari i djelatnici vrtića uspjeli su je svladati. Ozlijeđena djeca prevezena su u bolnicu.

Ovaj brutalan napad dogodio se u Chongqingu u središnjoj Kini.

Iako motiv napada koji se dogodio na igralištu vrtića još nije razjašnjen, na društvenim mrežama navodi se kako se 39-godišnjakinja žalila protiv vlasti, piše BBC i navodi kako su se u Kini posljednjih godina dogodili brojni nepovezani napadi nožem u školama i vrtićima. Uglavnom se radilo o ljudima koji su se željeli osvetiti djelatnicima ili su imali psihičkih problema.

Ključne riječi

Komentara 4

ZH
Zlatousti Hrvat
08:00 26.10.2018.

Za kaznu bih ju uvezao u Hrvatsku i zaposlio u hrvatskoj privatnoj feudalnoj tvrtki.

MA
marcel
11:56 26.10.2018.

to je bolest neka, ne daj Bože nikom tako nešto. Zatvorit u ludnicu i bacit ključ za svaki slučaj

PL
@ploto@
18:56 26.10.2018.

Nije to nikakva bolest.Puno takvih zločina sa napadom na djecu,zadnjih su godeina su izveli pripadnici muslimanske ujgurske manjine,koje podržava Saudijska Arabija uz asistenciju CIA,potičući ih na vehabijsko salafitski ideologiju i džihadski terorizam koji stoji iza nje ne bi li destabiliziralii Kinu.Baš kao što su istu stvar radili u Čečeniji i Dagestan,ne bi li destabilizirali Rusiju.Isto to rade inžinjeri i i liječnici u Europi ,koji su migrirali iz muslimanskih država Azije i Afrike. Širenje kaosa i destrukcije je cilj tih podlih operacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije