Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zimski uvjeti na cesti

Užas u Turskoj: U sudaru dva autobusa poginule dvije osobe, više ozlijeđenih

Rescue operations in progress after workers are trapped in a tunnel collapse, in Uttarkashi
Foto: FRANCIS MASCARENHAS/REUTERS, ilustracija
05.01.2024.
u 11:53

Oba su autobusa otklizala niz snijegom prekrivenu cestu, pri čemu su udarili i u kamion

U jutarnjim satima u petak u turskom Karsu došlo je do sudara dva autobusa i kamiona. Prema prvim informacijama, uzrok je skliski kolnik u regiji na sjeveroistoku zemlje koju je zabijelio snijeg.

Lokalni mediji javljaju da su dvije osobe poginule, a osam ih je ozlijeđeno. Nakon prometne nesreće, u regiju je poslano više vozila hitne pomoći i nekoliko spasilačkih timova, piše CNN Turk.

Do nesreće je došlo nešto prije osam sati ujutro 5. siječnja. Društvenim mrežama dijeli se uznemirujuća snimka trenutka sudara. Jedan autobus stajao je na cesti, a pored njega je bio zaustavljen kamion. Zatim je drugi autobus naletio na zaustavljeni, udarivši ga prednjim krajem u stražnji.

Oba su autobusa otklizala niz snijegom prekrivenu cestu, pri čemu su udarili i u kamion. Snimku možete pogledati na poveznici, no upozoravamo vas da bi za neke čitatelje mogla biti uznemirujuća.

VIDEO Snimili zastrašujuću 'lavinu zemlje': Klizište aktivirano potresom u Japanu odnijelo sve pred sobom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije