Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvije noći zaredom

Užas u Našicama: Izmetom premazali dječja igrala!

Pixabay
02.09.2021.
u 15:00

Alarmirana je i policija, a pregledavaju se i snimke videonadzora

Sprave na dječjem igralištu u središtu Našica osvanule se premazane izmetom, i to dvije noći zaredom. Šok i nevjerica dočekali su u utorak rano ujutro  djelatnike komunalne tvrtke Našički park, koji su sve sprave temeljito očistili i dezinficirali. No, isti prizor zatekli su i sutradan.

Riječ je, inače, o vrlo posjećenom dječjem igralištu u perivoju dvorca Pejačević. Alarmirana je i policija, a pregledavaju se, pišu lokalni mediji, i snimke videonadzora, kako bi se otkrilo tko se to odlučio na takav gnjusan potez.

U Policijskoj upravi osječko-baranjskoj potvrđeno nam je kako istražuju nemili događaj i tragaju za nepoznatim počiniteljem ili više njih. 

- Policija je u četvrtak, putem internetskih portala, došla do saznanja o događaju na dječjem igralištu u centru Našica. Odmah smo na mjesto događaja uputili policijske službenike, s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja. Važno je napomenuti da do dolaska policijskih službenika, djelatnici komunalnog poduzeća su očistili i dezinficirali dječja igrala. Poduzet ćemo sve s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja - kažu u PU osječko-baranjskoj.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Vakula analizirao "ekstremno toplo" ljeto pa najavio kakva će biti jesen

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:45 02.09.2021.

Nekontrolirano ludilo je medu nama

KO
Kott
16:34 02.09.2021.

Ako je igralište blizu stambenih objekata nekome je dječja vriska počela smetati. Postoji i zakon EU da igrališta ne smiju biti preblizu kućama, ne znam koliko ali može se provjeriti.

VE
velma
17:17 02.09.2021.

Očito djeca nekom smetaju,kad nađu ovakvog, premazat mu ulazna vrata,bolesnik...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije