Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENA JEDNA OSOBA

Užas u Bugarskoj: Pronađeno raskomadano tijelo kriptomilijunaša u WC-u

Bulgaria police find 18 migrants dead in abandoned truck
STOYAN NENOV/REUTERS
17.08.2023.
u 08:45

Policija je naknadno uhitila muškarca kojeg se sumnjiči za ubojstvo kriptomilijunaša nakon što su snimke nadzornih kamera otkrile kako je posljednji put bio viđen s njim

Policija u Sofiji izvijestila je kako je tijekom vikenda pronađeno raskomadano tijelo ubijenog kriptomilijunaša. Radi se o Christianu Peevu (41), čiji su ostaci pronađeni u WC-u, nakon što je bio pozvan majstor jer su blokirali odvod, javlja Mirror.

U međuvremenu je uhićena i jedna osoba koja je trenutačno glavni osumnjičenik za ubojstvo Peeva. Policija je objavila kako je stigla u stan Peeva nakon što je provjerila njegova dva mobitela koji su pokazali kako je zadnji put kontaktirao s ljudima onda kada je zadnji put i viđen, 8. kolovoza. Među njima je, tvrdi policija, i uhićeni Vesco Valchinov. 

Snimke nadzornih kamera pokazale su kako su njih dvojica toga dana ušli u njegov stan, a to se ujedno smatra i posljednjim trenutkom kada je Peev viđen. Idućeg dana Valchinov je sam izašao iz stana i vraćao se više puta tijekom dana, no Christian ni u jednom trenutku nije bio viđen. Još jedan muškarac, Konstantin Subotinov, navodno je pomagao ubojici. 

POVEZANI ČLANCI:

Policiji je priznao kako je pomagao ubojici da sakrije dijelove tijela tako da ih je uzeo i pokopao na Vitoši. Tako je zakopao tijelo i kostur, dok je dvojac ostale dijelove pustio niz odvod. Bugarsko ministarstvo i tužitelji na zajedničkoj su konferenciji potvrdili nestanak Christiana Peeva još 10. kolovoza.

Inače, Peev ima američko i bugarsko državljanstvo, a nakon završetka studija u SAD-u obogatio se investiranjem u kriptovalute. Navodno je bio i čest gost na zabavama elite, a smatra se kako je upravo tamo upoznao ubojicu koji radi kao konobar. Lokalni mediji također navode kako su motivi ubojice povezani s ljubomorom.

>> VIDEO Teta ubijene žene u Gradačcu: 'Skrivala se s bebom kod mene 7 dana. Onda je doznao gdje je'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije